Ajánlanátok animet?
Figyelt kérdés
cimet és mellé azt hogy miről szól előre is köszönöm!
gondolok ilyenekre SAO,BTOOOM!Mirai Nikki,Attack on titan
2013. okt. 15. 19:15
1/8 anonim válasza:
Cowboy Bepop: Űrhajók, a föszereplök fejvadászok.
2/8 A kérdező kommentje:
láttam de köszi! :)
2013. okt. 15. 21:20
4/8 A kérdező kommentje:
az mindegy, ami jolenne oylanok mint amiket felsoroltam legyen akcio szerelem és szuper erő se árt
2013. okt. 16. 10:56
5/8 anonim válasza:
Tenkuu no Escaflowne, Magic Knight Rayearth, mindkettő fantasy, akciódús, a második mechás, mindkettőben egy másik világot kell megmentenie a főszereplő(k)nek
6/8 Nirata válasza:
Fullmetal alchemist brotherhood (komoly, harcolós, szerelmes, elgondolkoztatós, és én néha majdnem sírtam is rajta, szerintem az egyik legjobb anime)
Zetsuen no tempest the civilization blaster (sajnos ez kevésbé ismert, de színtén nagyon jó! rengeteg a csavar benne, harc és szerelem terén sem akad hiány)
Vampire knight (romantikus, vontatott, érzelmes és izgalmas)
7/8 anonim válasza:
Blue exorcist :) meg mirai nikki :D ezek nagyon jók :) death note :D
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!