Ki nézte már a Hakuouki animét? Ki a kedvencetek és miért?
Kedvenc animém. Saitou a kedvencem. Azért mert nagyon tetszik a személyisége, és a kedvenc szinkronszínészem az aki őt játsza. Tetszik az is hogy nem átlagos, gondolok arra hogy balkezes és hogy így is erős (talán a legerősebb) és van valami titok az életében amiről nem sokat tudunk meg.
Neked?
Okita Souji és Hajime Saito és kicsit Heisuke.Én is elégé kiakadtam mikor meghaltak még sírtam is rajta egy cssomót.
Amugy szerintem Hijikata a 2. évadban mikor levágja a haját úgy néz ki mint Sebastian a Kuroshitsujiból.Igazság szerint nem vagyok benne biztos hogy Saito, Hijikata és sanosuke meghaltak.Mert ugye Heisuke és Sannan amikor meghaltak elporladtak csak úgy mint a többi démon de hijikata nem.A másik 2 meg rejtély mivel nem láttuk a halálukat csak többet nem láttuk őket mert eltüntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!