Melyik animét ajánlanátok?
Sziasztok!
Épp tegnap értem be a One Piece-t és nem tudom, hogy mihez kezdjek hozzá.
A Naruto-t és a Naruto Shippuuden-t már láttam.
Amik eddig szóba jöttek:
(Örünék, ha végig olvasnátok, előre bocs, hogy ilyen hosszú lett)
Bleach (Ezt fillerek nélkül gondoltam, de mindenhol csak rosszat hallottam róla, ami el is vette a kedvem tőle.)
Fairy Tail (Elég jónak tűnik, csak félbe van hagyva)
Katekyo Hitman Reborn
Gintama (Ezt ahol láttam csak dicsérték, de azt hallottam kevés benne a Fight)
Hunter x Hunter(2011) (Ezt is mindenki csak dicséri, de a képek, videók alapján nem igazán jön be. Habár régen az OP-val is így voltam, most meg az 1-ik kedvencem lett.)
FMA
Dragon Ball Z (Jó lehet, de sajnos nem mai darab)
Nagyjából ennyi. Ha tudtok mást nyugodtan mondjatok.
Előre is köszönöm. Ha lehet, minél több választ kérnék.
Az olyan válaszoktól, hogy ez az anime ilyen sz@r, olyan sz@r ... kíméljetek.
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)
Igazából mióta kiírtam azóta már megnéztem Bleach-et, a FMA Brotherhood-ot, most pedig a Gintama-t és az Attack on titan-t nézem.
A Fairy tail-ről én is hallottam, hogy folytatják, de azt majd nyáron kezem el. :)
Mégegyszer nagyon köszönöm és Boldog Újévet Kívánok mindenkinek!:)
A One piece szintet szerintem csak a FMA : Brotherhood és a Gintama érik el a felsoroltak közül. Igaz hogy az utóbbiban nincs sok harc, de szerintem tökéletesen ki van egyensúlyozva. Ráadásul garantálni tudom hogy vannak benne olyan harcok amik látványosabbak, mint bármelyik más animében.
Adj neki egy esélyt. :)
Fairy Tail-t ajánlom, elég hasonló mint a One Piece, és most vannak új részek.
a Hunter x Hunter is nagyon jó, szerintem sokkal komolyabb mint a többi.
a többit nem láttam még Bleach-t elkezdtem, de meguntam, bár a One-Piece-t is csak második nekikezdésre néztem végig és nem bántam meg.
Amúgy ha Fairy Tail tetszik és kell még valami, a Rave Master-t is ajánlom, ugyanaz a Mangaka irta.
remélem tudtam segiteni!
Köszi a válaszokat!
Mióta kiírtam a kérdést már megnéztem a Bleachet, Fairy Tailt, Gintamat, HxH-t. Mindegyik nagyon tetszett. Most éppen a Beelzebub nevű animét nézem és csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!