Ismertek ilyen animét?
nana
méz és lóhere
kaichou wa maid sama
A Nana és a kaichou wa maid sama nagyon jó! *-* bár szerintem jobb a kaichou...:D
Azon kivül:
- Special A (ugy átlagos hogy sulisok csak ők a legjobb tanulok.. és a csaj le akarja gyözni a fiút de nem tudja és összejönnek) nem vok spoler ez egyértelmü! :)
- Ouran Koukou Host Club:!!!!!!!!!!
- Jellyfish Princess: ebbe is van szerelem, ne ilyegy meg az elején *khm,khm* a "csajtól" én is egyszer elkezdtem és abbahagytam, de (tegnap néztem végig) nagyon vicces! :)
- Boku wa Tomodachi ga Sukunai: Nézz bele, engem anyira nem fogot meg de lehet h neked tetszene! ;)
- Bokura ga Ita: szerelmes, suli és vicces öm.. a grafikája olyan mint a Loveli Conplex-é.(szerintem ugyan az csinálta én nem szeretem a Loveli C-igen ezt nem de lehet h neked tetszeni fog!) :D
- Brothers Conflict: ! EZ fiúháremde van benne szerelem, és vicces! Föleg Juli x"D
- (Dream-Colored Pastry: én szeretem sütös stb)jaj de van benne fantasy >< Egy csomo jót tudnék mondani ha nem sima mindenapi élet kéne! :D Ha jó fantasy meg hasoló akk szivesen mondok még ^^)
- Yamato Nadeshiko Shichi Henge: ? nem tom h tetszene e.
NEM TUDOK TÖBBET BOCSI! :$ Ha lenne benne fantasy vagy mágia vagy valami. :) (helyesírási hibákért bocsi teloról pötyögtem be) :D ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!