Lányok válaszát várom akiknek tetszettek ezek az animék vagy egy része?
Oretachi ni tsubasa wa nai;Sword Art Online;Accel World;Btoom!;Mirai Nikki;Guilty Crown;Date a Live;K;Toradora;Toaru Kagaku No Railgun;Toaru Kagaku No Railgun S;Hataraku Maou-sama;Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru;Dakara Boku wa;H ga Dekinai;Mondaiji tachi ga Isekai Kuru Sou Desu yo;Deadman Wonderland;Death Note;Sankarea;Kaichou wa Maid-sama!;ToraDora;Sakurasou no Pet na Kanojo;Boku wa Tomodachi ga Sukunai;Highschool of the Dead;Zero no Tsukaima;+2. évead;Tengen Toppa Gurren Leagan;Ao no Exorcist;
Kort szeretném hogy írjanak meg esetleg e-mail címet csak néhány kérdésem lenne hozzájuk teljesen normálisak persze.
A felsoroltak kb. negyede tetszik, de gondoltam azért írok. :)
14/L (email-t csak privátban írok)
Helo!
Nem rég óta nézek animéket, de a mirai nikki az egyik kedvencem. A sword art online t kb a feléig lattam de nem nagyon tetszett. Harmatgyenge volt szerintem.
A to aru kagaku no railgun a másik nagy kedvencem. A kaichou wa maid sama t nem láttam végig de nem volt rossz. Privátban felteheted a kérdéseidet.
A nagy részét láttam, és tetszettek is. :D
15/L
Egy párat láttam és tetszettek :) email priviben
15/L
Ha jol szamoltam kb 9et lattam, de azok tetszettek 18/L
Tobbit privatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!