AironLady kérdése:
Az Attack on Titan-nak nem lesz 2. évadja?
Figyelt kérdés
Kérdeztem h hány rész van eddig és a válaszok alapján szeritnetek nem lesz 2. évad :O2013. szept. 10. 17:38
11/27 ErenTitan válasza:
Nem tudom közületek ki olvassa a mangát is
de ajánlom figyelmetekbe a a manga 43.fejezetének 1.oldalt a nyitó oldalt(TV anime starts airing on the 6th of april on saturdays)
12/27 ErenTitan válasza:
Ha jól értelmez z annyit tesz hogy április 6. szombat kezdődik megint azanime
13/27 ErenTitan válasza:
ez az a bizonyos oldala a mangának: [link]
16/27 anonim válasza:
Bisztos vagyok benne hogy 2014-ben meglesz a 2 evadja ugy hogy nem kell felned amugy az 1 evadnak 25 resze van :D
17/27 anonim válasza:
Nos most jött ki a héten egy ova, 2014 tavaszán kezdik forgatni az élőszereplős filmet ami 2015 elejére vérható. A 2. évadról már többen mondták április 6.-án szombaton lessz az első része. Ma reggel pedig megjelent az első játék belőle (igaz az még csak japánul elérhető).
18/27 anonim válasza:
Elmondom neked bisztos informaciom van rola hogy 2014. arrilis 6.-an lesz a 2 evadja es ha nezed a Kuroko no basketet azt hiszem ez is igy lesz reszenkent de nem vagyok benne bisztos :) Orulok hogy segithetem.
19/27 anonim válasza:
Elmondom neked bisztos informaciom van rola hogy 2014. aprilis 6.-an lesz a 2 evadja es ha nezed a Kuroko no basketet azt hiszem ez is igy lesz reszenkent de nem vagyok benne bisztos :) Orulok hogy segithetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!