Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animeconra szoktak menni japánok?

Animeconra szoktak menni japánok?

Figyelt kérdés

Japán származású vagyok, már egy ideje tervezem hogy megyek, szívesen körbenéznék, de nem akarok emiatt "látványosság" lenni, érdeklődőkkel beszélgetni, hanem csak nyugiban nézelődni. Menjek álarcban, inkognitóban? :D

(azért érdekelne, mert egyszer sikerült úgy elmenni ázsiai estre, hogy én voltam az egyszem ázsiai és pisilni nem bírtam kimenni kíváncsiskodók nélkül - ami persze jó érzés, mintha valami celeb lennék, de nem ezért akarok menni)

2013. szept. 9. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Az is egy megoldás amit te mondtál, de arra gondoltál már arra hogy kísérővel meny el és akkor simán ki tud húzni az imént említett helyzetekből? :D legalábbis szerintem simán megoldható :D
2013. szept. 9. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Akiket én láttam animeconon, azok mind kisérővel voltak, szóval egyedüli japánnal még nem találkoztam, ezért nem tudom mennyire ugrálnák körbe. Ha van melletted valaki (magyar), akkor gondolom csak megnéznének, elég nagy bunkóság lenne, ha még így is ilyen szinten zavarnának.

(A másik, hogy keresek egy japán származású lányt, egészen véletlenül nem Lilla vagy? :D)

2013. szept. 10. 09:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Valakit elvinnék, bár még nem tudom ki lenne az, az se biztos hogy lesz időm elmenni.

Nem vagyok Lilla, nem is ismerek Lillát, aki japán lenne :)

2013. szept. 10. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Én még sosem voltam animecon-on, nem tudom, hogy mi az, de én szívesen elkísérlek! Én is át szoktam élni hasonlót, mindig hallom a hátam mögött, hogy 'Úristen, ki ez a jó pasi?'. De természetesen türelmesen várok, hogy át tudd gondolni a válaszod, hogy 'igen' vagy 'persze'.
2013. szept. 11. 16:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Szóval pasi vagy. Hány éves vagy?

Nem tudod mi az az animecon? Akkor miért jönnél velem épp oda? Miért szeretnél elkísérni?

(Nem is írtam, hogy lány lennék, ha fiú vagyok akkor is elkísérnél? Egyébként lány vagyok :) )

2013. szept. 11. 16:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát igen, elég titokzatos fiú vagyok. 17 éves vagyok, de ha felragasztom az álszakállamat, akkor 24-nek néznek az emberek. :)

Úgy vagyok vele, hogy egyszer mindent ki kell próbálni, meg szeretem jól érezni magam.

Természetesen nem kísérnélek el, ha fiú lennél. :) Amúgy csak megéreztem, hogy lány vagy. :)

2013. szept. 11. 16:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Én 24-nél is idősebb vagyok, úgyhogy akkor elég nagy álszakállt kellene ragasztanod :)
2013. szept. 11. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Tökéletes. :) Megyek is, megkeresem a legcsinosabb pólómat.

Úgyhogy ne felejts el szólni, ha szeretnél végül eltölteni egy felejthetetlen napot egy ilyen titokzatos férfival!

2013. szept. 11. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!