Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » DEATH BATTLE! : Goku VS Superman?

DEATH BATTLE! : Goku VS Superman?

Figyelt kérdés

Szóval az a gondom hogy én nem vagyok elégedett itt az eredményel , állitólag Superman menyire hihetetlenül erős, ha valóban ilyen erős , miért nem győzi le az összes ellenfelét egy ütéssel. Goku a Sima Dragon ballban ahol kb max 330 a végén a harci ereje,golyóálló + Már az első részekben 10-es harci kapacitásal feje föllé emel egy autót nehezzen de a harci ereje csak 10! Akkor a Z elején egy hatalmas fát üt ki a helyéről durván 400-es harci erővel. Később Alkalmazz Kaioken-t ami meg sokszorozza az erejét. Ott a SuperSaiyan ami ha átváltozzik 50X nőveli meg az erejét és sebbeségét. + Már a SSJ1-nek is van több fajta variációja! És Akkor a Z végén Vegito SSJ-ben nagyon erős harcos. Goku első SuperSaiyan-ba alakulásánál 150 Milliós harci erővel rendelkezik. A Cell harcoknál FULL Power Super Saiyan 1-ben van kb 8 Milliárd. + írják hogy Superman halhatatlan , ha valóban halhatatlan miért verték anyiszor laposra a rajzfilm sorrán is ? és nem használtak kriptonitot. Vegyük ugy hogy Superman Elbírna egy FULL Power SSJ Gokuval aminek az ereje 8 Milliárd Goku SSj2-ben

Majin Vegita ellen már 200 Milliárdos erővel rendelkezik.

Szóval várrom mindenki válaszát és az érveket hogy kinek mi a meglátása. Még ott van Goku Ssj3-ban Amit bills egy csapásal legyőzött és a legújabb szint az SSJ GOD! A Dragon ball z legerősebb karaktere Vegito,szóval Goku SSJ GOD valahol Vegito SSJ 1 szintjén lehet.

Gokunak itt van 150 Milliós Ereje!

http://www.youtube.com/watch?v=9Q4BHmwN5Ds

#anime #erő #Superman #Dragon Ball Z #Goku #a legerősebb #stb .
2013. szept. 6. 15:48
1 2 3
 21/25 tschaffer válasza:
A válasz azért egyszerű és egyben bonyolult, mert míg a Dragonball sorozat követ egyfajta logikát, addig a superman teljes mértékben logikátlan. Supermen ugyanis egy ember (humanoid) a saját fajából, abból a fajból amelyik nem élte túl a saját bolygólya pusztulását hát miért nem repültek el? Mert azon a bolygón kevés volt az erejük, hát bejárták a galaxist és mindenhol máshol is kihaltak a telepeik, lol. Ezenkívül mindazok akik valaha is elgyepálták supermant, mint pl Despero ezek szerint még erősebbek. Valójában több Superman létezik mert a Superman sorozat nem egy folyamatos logikus timeline, hanem olykor rebootolják a hőst a nulláról mert az írók úgy elszálnak vele hogy letösszent egy galaxist az univerzumból. Megint ő csak a népe egyetlen gyermeke, midennki más is pont ugyanolyan erős. Hogy a búbánatban élhettek gyenge halandó életet egy vacak bolygón amikor kilépve az űrbe is kapásból sokkal erősebbek. De most komolyan egy olyan űrhajón utaznak ami korlátozza az erejüket és ami nékül az erejük nagyobb és még gyorsabban is tudnak repülni az űrben ... mivaaan? Lol.
2016. máj. 2. 09:44
 22/25 m_marko válasza:

Én őszintén szeretem Supermant. De szerintem Gokunak egy SSJ szint is bőven elég lenne ellene. Ha csak megnézzük, hogy kik ellen harcolnak általában. Superman sok olyan emberrel-muntánsal harcol, akik nagyon gyengének számítanának a Dragonball világában. És az, hogy Superman sebezhetetlen vagy esetleg halhatatlan.. Hát aki végignézte a Superman rajfilmsorozatot majd az igazság ligáját, az látta, hogy Supermannak bőven vannak határai. É az, hogy a DC világában sebezhetetlennek titulálják, attól még Goku biztosan meg tudná sebezni. Egyszerűen nem is értem ezt a 2 videót, nem egy kaliberű a 2 karakter. Nekem jöhetnek az emberek itt a számokkal, gyorsasággal, harci erővel, terhelhetőséggel,hülyeség az egész.

Ezt csak olyasvalakik látják csak át, akik mindkét féllel szimpatizálnak. Nem a Superman és a Goku fanok. Én mindkettőt szeretem, rajtuk nőttem fel.

Ez a 2 videó egy elfogult baromság. A készítői állítom 1 db dragonballos részt sem láttak.

Nekem elhihetitek: Son Goku győzne.

2017. jan. 2. 18:22
 23/25 anonim válasza:
A Batman vs Superman: Dawn of Justice filmebe azért eléggé megrottyant Superman az atombombától nem tudom pontosan hány kilotonnás volt, de igazából lényegtelen. Goku ki támadásai sokkal-sokkal pusztítóbbak, mint egy atombomba. Superman simán elporladna egy izmosabb kamehametol. Goku egy pillanat alatt el tud pusztítani egy bolygót . nem is értem, hogy tudják Supermant kihozni győztesnek...
2017. jan. 13. 01:15
 24/25 anonim ***** válasza:
Igaz már regi kérdés de egyébként a nap Supermant tölti fel erővel és ő is egyre erősebb lesz ráadásul sebezhetetlen a földön, az injustice képregényben elpusztított egy bolygót.
2017. jún. 12. 23:45
 25/25 anonim válasza:
Saitama leverné gokut és supermant is. Ez egy egyetemes igazság. (Ha már így elengedjük a fantáziánkat.)
2017. dec. 17. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!