DEATH BATTLE! : Goku VS Superman?
Szóval az a gondom hogy én nem vagyok elégedett itt az eredményel , állitólag Superman menyire hihetetlenül erős, ha valóban ilyen erős , miért nem győzi le az összes ellenfelét egy ütéssel. Goku a Sima Dragon ballban ahol kb max 330 a végén a harci ereje,golyóálló + Már az első részekben 10-es harci kapacitásal feje föllé emel egy autót nehezzen de a harci ereje csak 10! Akkor a Z elején egy hatalmas fát üt ki a helyéről durván 400-es harci erővel. Később Alkalmazz Kaioken-t ami meg sokszorozza az erejét. Ott a SuperSaiyan ami ha átváltozzik 50X nőveli meg az erejét és sebbeségét. + Már a SSJ1-nek is van több fajta variációja! És Akkor a Z végén Vegito SSJ-ben nagyon erős harcos. Goku első SuperSaiyan-ba alakulásánál 150 Milliós harci erővel rendelkezik. A Cell harcoknál FULL Power Super Saiyan 1-ben van kb 8 Milliárd. + írják hogy Superman halhatatlan , ha valóban halhatatlan miért verték anyiszor laposra a rajzfilm sorrán is ? és nem használtak kriptonitot. Vegyük ugy hogy Superman Elbírna egy FULL Power SSJ Gokuval aminek az ereje 8 Milliárd Goku SSj2-ben
Majin Vegita ellen már 200 Milliárdos erővel rendelkezik.
Szóval várrom mindenki válaszát és az érveket hogy kinek mi a meglátása. Még ott van Goku Ssj3-ban Amit bills egy csapásal legyőzött és a legújabb szint az SSJ GOD! A Dragon ball z legerősebb karaktere Vegito,szóval Goku SSJ GOD valahol Vegito SSJ 1 szintjén lehet.
Gokunak itt van 150 Milliós Ereje!
http://www.youtube.com/watch?v=9Q4BHmwN5Ds
Én őszintén szeretem Supermant. De szerintem Gokunak egy SSJ szint is bőven elég lenne ellene. Ha csak megnézzük, hogy kik ellen harcolnak általában. Superman sok olyan emberrel-muntánsal harcol, akik nagyon gyengének számítanának a Dragonball világában. És az, hogy Superman sebezhetetlen vagy esetleg halhatatlan.. Hát aki végignézte a Superman rajfilmsorozatot majd az igazság ligáját, az látta, hogy Supermannak bőven vannak határai. É az, hogy a DC világában sebezhetetlennek titulálják, attól még Goku biztosan meg tudná sebezni. Egyszerűen nem is értem ezt a 2 videót, nem egy kaliberű a 2 karakter. Nekem jöhetnek az emberek itt a számokkal, gyorsasággal, harci erővel, terhelhetőséggel,hülyeség az egész.
Ezt csak olyasvalakik látják csak át, akik mindkét féllel szimpatizálnak. Nem a Superman és a Goku fanok. Én mindkettőt szeretem, rajtuk nőttem fel.
Ez a 2 videó egy elfogult baromság. A készítői állítom 1 db dragonballos részt sem láttak.
Nekem elhihetitek: Son Goku győzne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!