21/39 A kérdező kommentje:
Jah, és ha le vagytok pontozva, az nem én voltam, mert nem értékeltem a vitátokat.
2013. szept. 2. 17:34
22/39 anonim válasza:
Majd meséld el azért, hogy tetszett :D
23/39 A kérdező kommentje:
Oké :D
2013. szept. 2. 18:10
24/39 anonim válasza:
Én nemrég néztem meg, nagyon tetszett. Már előttem is írták, de még jobban alátámasztom a véleményüket.
25/39 A kérdező kommentje:
Majd ma szeretnék hozzákezdeni, de már itt van mellette az iskola, sajnos ez kemény év lesz :/
2013. szept. 2. 18:53
26/39 anonim válasza:
A manga az igazi, az anime csak halvány másolata. Számomra is L halála volt a végpont- ő volt az igazi húzókarakter, nem pedig Kira.
27/39 anonim válasza:
Még annyit.
Én mondjuk nem épp L miatt írtam amit írtam nem. Legközelebb oda figyelek részemről világbéke.
28/39 anonim válasza:
A sorozat legizgalmasabb, legvérpezsdítőbb vonala L és Kira taktikai párharca, és ugyan a gigantikus sakkjátszma nem ér véget L halálával, hiszen a 26. rész után is hihetetlen izgalmas és megrázó fordulatok következnek be, viszont L után nincs több Kirával egyenrangú karakter, ami azért némi hiányérzetet szülhet.
29/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. szept. 3. 18:04
30/39 anonim válasza:
Két rész készült, érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!