Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Inuyasha anime! Kanketsu-hen?...

Inuyasha anime! Kanketsu-hen? Mikor kerül már szinkronra?

Figyelt kérdés
A kedvenc animém. Ismeritek? Körülbelül a 114. részig van szinkronizálva ha jól tudom, ez a legutóbbi infóm már elég régről, azóta változott a helyzet? Valamint, az úgynevezett második "évad" a Kanketsu-hen (Final Act) az mikor kerül szinkron alá?

2013. aug. 29. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogják szinkronizálni. :( Sőt a szinkronizált részeket se adták ki mindet eredeti lemezen. Még simán kijött volna egy 8 részes lemez. :( Amúgy nekem is a kedvencem. :D
2013. aug. 29. 20:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kár! Bezzeg a Bleachet meg a Narutót leadták végig szinkronosan! Ezt mért nem? Nagy kár, mert tényleg szeretem, nem arról van szó, már láttam felirattal, csak annyira jól el vannak találva a szinkronhangok, hogy azzal is úgy megnézném!
2013. aug. 30. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát a Bleachet nem tudom, de a Naruto Shippuuden nincs szinkronizálva tudtommal.
2013. aug. 30. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát jó lenne, ha az alap sorozatot is megcsinálnák már:S

Vol szó, hogy megveszik a Kanketsu Hen-t, csak a japánok nem engedték át, mert az eredeti sorozatot sem adták le tv-ben. Mondjuk, nem tudom, hogy volt merszük ehhez:s:@

2013. aug. 30. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, én is úgy tudom, mint az előző válaszoló. Az alapsorozatot végig leszinkronizálták, de a 113. rész körül az RTL Klub abbahagyta a sugárzását. Aztán az Animax megpróbálta megvásárolni a Final Act-et, de nem kapták meg rá a jogokat, mert az alapsorozatot nem adták le végig.

Szar helyzet a rajongóknak.

2013. aug. 31. 13:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Tehát nem a japánok a valós "bűnbakok", hanem a magyarok! Amiért nem tudják már levetíteni végig az eredeti szériát... Hát nagyon szomorú vagyok. :( Az a baj, hogy szerintem már feledésbe is merült a csatornáknál ennek az animének a neve.

További kommenteket is szívesen várok.

2013. szept. 4. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én még azon a furcsaságon akadtam ki, hogy az InuYasha "elődjét" az Urusei Yatsurát még csak nem is feliratozták. :/ Pedig a 2. kedvenc animém. :D
2013. szept. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!