Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnatok mondani a gravitation...

Tudnatok mondani a gravitation c. Animehez hasonlo animeket vagy fanficeket (tehat yaoi legyen ) amiket megeri megnezni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:

nekem a személyes kedvencem a Sekai Ichi Hatsukoi...

mindenki aki eddig látta dicséri :)

2013. aug. 27. 22:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Van szinkronozva vagy csak felirat?:)
2013. aug. 27. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
csak felirat én úgy tudom hogy egy shounen ai vagy yaoi se lett magyarúl szinkronizálva
2013. aug. 27. 22:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Ühm ez meg magyaràza hogy eddig mèrt csak felirattal kaptam xd
2013. aug. 27. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Junjou Romantica. Ugyanaz a szerző, mint a Sekaichinél, és szintén csak feliratos. De tudtommal nincs is magyar szinkronos yaoi. (Bár személy szerint én ennek csak örülök.)
2013. aug. 27. 23:17
 6/10 A kérdező kommentje:
csak indavideon lehet megnézni?
2013. aug. 27. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Online csak ott van fent, igen. De le is tudod tölteni.
2013. aug. 28. 00:18
 8/10 A kérdező kommentje:
sajnos nincs lehetosegem ara hogy letoltsem, mivelhogy nincs leptopom vagy gepem. csak a tvn megy a net es ipad. s ezekre nem tudok letolteni .de lenyegtelen :D mar megneztem es nagyon tetszet *-*
2013. aug. 28. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Manga is jó? Ha igen: Haru wo Daite Ita. Van OVA is belőle, de az épphogy csak kóstolónak jó. ÉS kapcsolódó mű a Fuyu no Semi, ami történelmi és yaoi, de ha nem szereted a tragikus véget, akkor nem ajánlom.

Fanficek: a Sóhajom című weboldalon Ayase írásai. Zseniálisak.

2013. aug. 29. 17:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Johet a tragikus. Mar unalmasak a happy end-ek :) de a sekai ichi hatsukoi es a junjou romantica fantasztikus animek *-*
2013. aug. 30. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!