Olyan animét keresek amiben. (Folytatás lent)?
Tehát olyan animét keresek amiben, van egy csaj, akit többször is egy fiú ment meg, (pl.: erőszakos fiúktól, bűnözöktől stb.) és egy idő után a csaj beleszeret és stb. és stb., tehát valami ilyesmi, am az se baj ha a csaj nap mint nap találkozik vele, csak az a lényeg hogy tőbbször is megmentse. Na ez elég furán hangzik :) na mindegy.
Egyátalan létezik ilyesmi anime??? (nem hiszem de mind1).
Én is valami ilyesmi animét kerestem régebben :D Nem sok választ kaptam... de már azóta rengeteget láttam,hát ha több jut eszembe :D
*Yu Yu Hakusho... (ez naggyából olyan :D, de nem csak róluk szól)
*Elfen Lied (hát itt, már nem is tudom ki ment meg kit, de szerelmesek egymásba)
*Hiiro no kakera (nekem ez nagyon tetszett, a csajt mindig megmentik, és szerelmes lezs egy fiúba... de a lánynak segíteni kéne..az erejüket felszínre hozni... stb)
*Amnesia (ez furcsa, de valami hasonló :D)
*Uta no prince-sama Maji Love 1000%/2000% (hát itt a fiúk szeretnek bele a lányba, miközben segítenek neki, és sztárrá akarnak válni)
*Zero no tsukaima (hát még ezt nem láttam végig... de egész jó)
*Kaze no Stigma (szerintem, ez tökéletes arra amit keresel.. :D Csak az elején az 1-2 részben kicsit fura a történet, de nagyon szépen kialakul)
*Sukitte ii na yo (ez talán, de ez olyan szerelmesebb és csak az elején menti meg, )
Hát ennyi jut eszembe... és van 1 amit még nemláttam, de direk így ajánlották és készülök megnézni: Chrno Crusade
és még eggyet nézek, már mint, egy kis szünetet kellettt tartanom benn... a Munto ez jónak ígérkezik, de még eggyáltalán nem járok a közepénél :)
Remélem tudtam segíteni ^^
Rosario to Vampire
To Aru Majutsu no Index
To Love-Ru
Highschool of the Dead
Mirai Nikki - pont fordítva, de mégis érdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!