Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Olyan animét keresek amiben....

Merci00 kérdése:

Olyan animét keresek amiben. (Folytatás lent)?

Figyelt kérdés

Tehát olyan animét keresek amiben, van egy csaj, akit többször is egy fiú ment meg, (pl.: erőszakos fiúktól, bűnözöktől stb.) és egy idő után a csaj beleszeret és stb. és stb., tehát valami ilyesmi, am az se baj ha a csaj nap mint nap találkozik vele, csak az a lényeg hogy tőbbször is megmentse. Na ez elég furán hangzik :) na mindegy.

Egyátalan létezik ilyesmi anime??? (nem hiszem de mind1).

2013. aug. 18. 18:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
inuyasha
2013. aug. 18. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
kaichou wa maid sama
2013. aug. 18. 18:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de már láttam őket :(
2013. aug. 18. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Esetleg a Beelzebub(Ott Oga mentette meg néha Aoi-t, meg néha Hilda-t
2013. aug. 19. 08:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Shugo Chara. Bár csak akkor ajánlom ha nem multál el még 12.
2013. aug. 19. 11:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is valami ilyesmi animét kerestem régebben :D Nem sok választ kaptam... de már azóta rengeteget láttam,hát ha több jut eszembe :D

*Yu Yu Hakusho... (ez naggyából olyan :D, de nem csak róluk szól)

*Elfen Lied (hát itt, már nem is tudom ki ment meg kit, de szerelmesek egymásba)

*Hiiro no kakera (nekem ez nagyon tetszett, a csajt mindig megmentik, és szerelmes lezs egy fiúba... de a lánynak segíteni kéne..az erejüket felszínre hozni... stb)

*Amnesia (ez furcsa, de valami hasonló :D)

*Uta no prince-sama Maji Love 1000%/2000% (hát itt a fiúk szeretnek bele a lányba, miközben segítenek neki, és sztárrá akarnak válni)

*Zero no tsukaima (hát még ezt nem láttam végig... de egész jó)

*Kaze no Stigma (szerintem, ez tökéletes arra amit keresel.. :D Csak az elején az 1-2 részben kicsit fura a történet, de nagyon szépen kialakul)

*Sukitte ii na yo (ez talán, de ez olyan szerelmesebb és csak az elején menti meg, )

Hát ennyi jut eszembe... és van 1 amit még nemláttam, de direk így ajánlották és készülök megnézni: Chrno Crusade

és még eggyet nézek, már mint, egy kis szünetet kellettt tartanom benn... a Munto ez jónak ígérkezik, de még eggyáltalán nem járok a közepénél :)

Remélem tudtam segíteni ^^

2013. aug. 19. 16:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Hakuouki. Ez háborús, démonos meg minden. De itt is többször megmentik a lányt és végül beleszeret az egyik fiúba. Ettől eltekintve kicsit szomorú történet. De nekem nagyon tetszett :D
2013. aug. 19. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Vampire knight.....Itt is megmentik párszor a csajt. Kedvencem <3
2013. aug. 19. 20:53
 9/12 -Igazmondó- ***** válasza:

Rosario to Vampire

To Aru Majutsu no Index

To Love-Ru

Highschool of the Dead

Mirai Nikki - pont fordítva, de mégis érdekes

2013. aug. 20. 11:24
 10/12 anonim válasza:
bleach, kore wa zombie desu ka?
2013. aug. 21. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!