Hunter x Hunter (2011), legkevesebb sablonnal dolgozó ma is futó shounen.
Claymore, szintén nagyon jó shounen, csak sajnos a történetét animében nem vitték tovább az első 2 arc után.
2013. aug. 18. 14:33
5/11 anonim válasza:
Utolsó, amiket te írtál azok közül egyik sem humoros, inkább komolyak.
2013. aug. 18. 15:09
6/11 anonim válasza:
Soul Eater! Kid, Black Star, Soul és természetesen Maka apja meg Halálistenmester!!! xDDD Én szeretem jókat röhögök rajta, de a Lovely complex, Special A, Konichuawa maid-sama, Sket dance, még amik igy eszembe jutotak hirtelen hmmm... hát talán Boku wa Tomodachi ga Sukunai (rég néztem nem biztos) nem tudok többet bocsi!!! :/
2013. aug. 18. 17:12
7/11 anonim válasza:
HETALIA összes évad!!!!!- ez a legviccesebb anime amit valaha néztem :)) és Nyan Koi, kamisama hajimemashita, ezek is viccesek, most csak ennyi urott be, remélem segítettem. :)
2013. aug. 18. 18:31
8/11 anonim válasza:
6# vok: Ouran High School Host Club!!!! én szakadtam
2013. aug. 18. 19:32
9/11 anonim válasza:
Seitokai Yakuindomo
Working!
Danshi Koukousei no Nichijou
Bimbougami ga!
Seitokai no ichizon
Haiyore!Nyaruko-san (nekem nem tetszett)
2013. aug. 19. 13:44
10/11 anonim válasza:
Clannad (jó sokat fogsz rajta röhögni)
Clannad After Story (az elsönek a folytatása, viszont ez már már dráma a javából)
Boku wa Tomodachi ga Sukunai (mint ahogy már elöttem is írták)
Hentai Ouji to Warawanai Neko (ezt MÉG nemláttam de haverom aztmondta muszály megnézni, mert ahogy röhögöd magad rajta ^-^)
U.I.: a félreértés végett az utolsó anime NEM hentai csak benne van a nevében az a szó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!