Tudtok nekem mondani olyan animét ami nagyon izgalmas?
Figyelt kérdés
A műfaj Mindedj, csak izgalmas legyen, mintha én is beleélném magam. Hogy ne tudjak aludni este xD2013. aug. 16. 20:31
1/15 anonim válasza:
Juuni Kokuki pont ilyen. Szerintem nem túlzok ha azt mondom hogy a legkidolgozottabb és legjobb fantasy anime, egy nagyon szép személyiségfejlődésen átmenő főhősnővel.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... az utolsó válaszóló utolsóját láttam de a másikat Köszi :)
2013. aug. 16. 20:59
5/15 anonim válasza:
Bleach? lol
Ha valami kicsit "félelmetesebb" izgalomra gondoltál, akkor Berserk és Claymore.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó válaszoló azokat már láttam és a Bleach és a Gintama mióta olyan? o.O Láttam mind ketőtt de nem éreztem azt, hogy nekem most kell a következő rész ezekinkább olyan humorosak...
2013. aug. 17. 12:15
7/15 anonim válasza:
Ha valami nagyon izgalmas kell, de nem úgy izgalmas, hogy élet halál között vannak, harcolnak stb, akkor Kaiji, de itt inkább ilyen pszichés dolog vannak és azokon lehet nagyon izgulni.
8/15 A kérdező kommentje:
Arigatou
2013. aug. 17. 13:37
9/15 anonim válasza:
Code Geass, Code Geass R2
Death Note-ot gondolom már láttad :)
És én most nézem a Monster animét, szerintem nagyon izgalmas, én tegnap már nem tudtam abba hagyni, mindig úgy voltam vele na még egy részt :D
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a Monstert még nem láttam
2013. aug. 17. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!