Melyik animés/mangás témájú oldalakra látogattok el rendszeresen?
animezone.hu-ra szoktam járni. Jól vannak kategorizálva az animék, és vannak doramák is, meg egész estés filmek. Illetve a 48 óra online után törzstag leszel, s az még több elérhetősget nyújt. Szerintem az egyik legjobb magyar oldal. Igaz ismertetők nincsenek, inkább videózó oldal, de annak viszont kimagasló.
animeaddicts.hu-ra néha-néha felnézegetek, ott inkább a mangákat szoktam olvasgatni mert abból rengeteget összegyűjtöttek, és például ha egy anime abbamaradt, de a mangája még megy, akkor ott tökéletesen lehet folytatni. Vagy csak érdekességképpen össze lehet vetni a mangát s az animét, hogy mik a különbségek.
Nem nagyon szeretem a nyugati oldalakat, jobb szeretem ha már eredeti japánról beszlünk, így az
amit még meg szoktam nézni. Megbízható információkat nyújt, és mindig frissek. A szerkesztők fél óránként kutatnak utána hogy van-e újdonság.
Hmm.. érdekes ahmon is mindig az animezone-val jött. Csak nem több mint véletlen..
Amit én használok:
AnimeAddicts: Fórumozni, véleményeket írni, kibeszélni egyes futó animéket. De legfőképp feliratot letölteni, mivel híres magyar oldal, rengeteg anime magyar felirata fent van.
AnimeNewsNetwork: Új bejelentett animéket, érkezett trailereket illetve nagyon sok új hírt meglehet onnan tudni.
MyAnimeList: Listát vezetni mind animéset mind mangásat. Aki jobban tud angolul az fórumozhat is. Én igazából jobban szeretem az AA-t fórumozni.
AniChart: Szezonálisan futó animék új megjelenő részeit pontosan jelzi, mi mikor fut, így egy kattintásból megtudom hogy például a magyar fordítás mennyire van lemaradva.(Persze ez csak egy indok a sok közül.) Illetve a Következő szezon választékát tudhatjuk meg, például az őszi választék elég jónak tűnik.
AniDB: Igazából túlságosan nem szeretem, MAL számomra sokkal jobban átlátható, viszont új szezon előtt itt a szezonban jövő animék hivatalos oldalát megtudom látogatni, elég sok minden fent szokott lenni, ha az oldal nincs agyon sciptelve akkor a comodo még át is fordítja angolra.
Ezen felül van pár fansub akiket rendszeresen meglátogatom (illetve egyik böngészőmet úgy állítottam be hogy egyből behozza az összes ilyen fansub team oldalát). Köztünk: US;AA;SaiyanRivals;OtakuCritics;AnimeCenter;RiczRonin Factories;Namida;Behind;AnimeSekai;VampireFamiglia. Igazából attól függ ki-mit fordít, ha senki sem visz egy olyan animét ami engem érdekel viszont egy kisebb csapat elvállalja, akkor őket is felveszem a böngészőmbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!