Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi van egy modocon-on? Vicces?...

Mi van egy modocon-on? Vicces? Szerintetek jól fogok szórakozni?

Figyelt kérdés
nem tudom, hogy elmenjek e, :/ igazából akkor sokat kell majd tanulni szoval.... nem tudom, mit lehet ott csinálni?

2013. aug. 13. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:

nagyon nagyon sokat kell érte tanulnod de nagyon megéri, costplay versenyek, tomobla, koncertek és bemutatók várnak. itt egy link: [link]

öltöz be a kedven anime karakterednek és nyomás mindent bele bulizz mulass jól mert ez egy nagy élmény.

2013. aug. 14. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol laksz mennyire elérhetõ neked de most hétvégén lesz az animecon a petõfi csarnokban.

"Kicsit" kisebb a hely, viszont oda tényleg csak animések mennek a mondo/holdfény connal ellentétben.

Hivatalos oldaluk az animecon.hu ott minden infó fent van.

Egyébként én személy szerint pecsás conon még nem voltam, de azt mondják hogy elég szükös.

Talán ez a másik különbség a mondoval ellentétben a kissebb érdeklõdõ körön kìvül.

Ha esetleg úgy döntesz hogy elmész és egyedül lennél akkor ha van kedved írj egy privátot, mert most senki nem lesz ott akit ismernék

2013. aug. 14. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:
nem egyedül mennék... de ha animések nincsenek... hát :(
2013. aug. 14. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem az, hogy nincsenek animések, csak a mondon nem csak animések vannak, hanem gamerek,fantasy és mindenféle rajongók
2013. aug. 15. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!