Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Inuyasha Animéről van szó. Te...

Inuyasha Animéről van szó. Te is észre vetted?

Figyelt kérdés

Már fújom kívülről az Inuyasha animét. 7-8 éve ismerem,régen az összes DVD megvolt nekem hibátlanul 1-14 DVD + 4 film, és mikor szoktam mostanában nézegetni az Inuyasha DVD-ket az első DVD-nél, valami baj van. Nem egyezik meg. Most megpróbálok keresni róluk neten képet,hogy mi nem egyezik:

Az eltérő (ezen az oldalon a legfelső DVD) : [link] meg sincs számozva, rajta kéne lenni egy 1-es nek.

az meg teljesen más. Régen találtam róla képet de már nem. Nektek is más volt,aki tudja miről beszélek?

2013. júl. 31. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
esetleg újabb kiadás?
2013. júl. 31. 09:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem, nem hinném. Van 14 DVD-je filmeket leszámítva mindegyik DVD-n 7 rész. Az 1.-n csak 4 van. De ami nekem volt meg az mind eredeti volt, és megvolt számozva. De ez a neten mindenhol így voltak/vannak róla képek. És különben szerintem hamis

1. azért mert nincs megszámozva

2. azért mert kard van Inuyasha kezében, névszerint Tetsaiga/Tetsusaiga mikor még az első négy részben vagy is az első DVD-ben első négy részében még nem is birtokolja a kardot...

3. azért mert Kikyou/Kikyo itt még fel sem bukkant.

4. Inuyasha 2-szer van a DVD borítón.

5. ezt a megfigyelést más oldalakon mások is írták,hogy nekik kicsit különbözik az első DVD az amattól-%_-i első DVD-től...

(Különben is Inuyasha a szent kardot, csak a második DVD-ben az az 5.résztől 10.részig valamelyik részében próbálja kihúzni amikor Kagome kirántja helyette.És csak utána fogja birtokolni. Mellesleg a háttér az Inuyasha apja sírját ábrázolja ami még szintén nincs az 1. DVD-ben.

2013. júl. 31. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:
érdekes amit mondasz...de azon gondolkodtál már hogy lehet a világ másik oldalán pont egy másik borítóval adták ki az első 4 részt???:D
2013. aug. 1. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!