Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nagyon jó mecha és sport animék?

Nagyon jó mecha és sport animék?

Figyelt kérdés

Eddig mindig azt hittem hogy nem szeretem a fent említett 2 műfajt, de belegondolva ahány mechát és sportot láttam mind kedvencgyanús lett. :D Code Geass, 00 Gundam, Full Metal Panic, Tengen Toppa

Hajime no Ippo, Kuroko no basuke, One Outs, Kaiji (nem teljesen sport, de játék... ez is jó :D)... szerintem ennyi, ha valamit kifelejtettem később szólok majd. Annyi kérésem lenne, hoyg tényleg csak a nagyon jó művek érdekelnek. Köszönöm.

2013. júl. 27. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Sport:

Over Drive

Yowamushi Pedal (ősztöl, de nagyon jó lesz a manga alapján)

Ginban Kaleidoscope

Slam Dunk ( Kuroko Magasabb verziója )

Eyeshield 21 (Amerikai focis, van benne pár nagyon szórakoztató kari)

Ashita no Joe

Cross Game

Major Univerzum

Chihayafuru

Touch

Prince of Tennis évadok.

Mecha:

Neon Genesis Evangelion

Sousei no Aquarion

Yuusha-Ou GaoGaiGar

Eureka Seven

Macross univerzum

Gundam univerzum

Top wo Nerae! Gunbuster!

Szvsz a legjobb sport anime a Chihayafuru

Szvsz a legjobb mecha anime a Tengen Toppa, de a Code Geass nálam magasabb szintet képvisel, de a CG-t nem sorolom én a mechák közé, mivel a lényege más.

(Univerzum alatt az összes sorozatát értem.)

Ráadás: Basquash! egy mecha kosárlabdás anime. Szal ez keverék, de nézhető jóféle.

2013. júl. 27. 01:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Mehás szerintem jók nekem tetszett. Hogy esetleg más szerint nem az nem érdekel.

Valvrave the Liberator

Heroic age

soukou no strain

2013. júl. 27. 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:

NA végre egy mecharajongó :)

HA láttad a MS Gundam 00-t, akkor ajánlom utána a Gundam SEED-et :D Arra nincs online magyar fordítás, de Animeaddicts-on megtalálod a feliratot, a sorozatot meg valahonnan letöltheted.

A neon Genesis Evangelion tényleg nagyon jó :D (bár elsőnek megéri a sorozatot megnézni, és utána a filmeket, sokkal részletesebb).

2013. júl. 27. 09:00
 4/4 anonim válasza:

Mecha

Dragonaut The Resonance, Sacred Seven

Sport

Eyeshield 21

2013. dec. 28. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!