Testvérszerelmes/vagánynővéres anime. Mondanátok?
Mielőtt még bárki szólózna, előzékeny leszek: Nem vagyok beteg, nincs gond a fejemmel! Egyke gyerek vagyok, úgyhogy nekem nincs ilyesmi gondom.
TEHÁT:
2 fajta animéből keresek annyit amennyit csak lehet. Az egyik:
-Testvérszerelem: Lehetőleg nővér-öccs páros legyen. De az sem baj a nővér-húg páros, tehát yuri/shoujo ai, de azért inkább az első verzió lenne jó. :)
-"Vagánynővéres": Itt olyanra gondolok, ahol főszerepbe kerül egy ilyen nővér. Mint az Infinite Stratos-ban Orimura Chifuyu, vagy a Chuunibyou Demo Koi Ga Shiati-ban Takanashi Touka, vagy a Maji de Watashi Koi Shinasai-ban Kawakami Momoyo. Tehát ilyen "rideg" (demondjuk az sem baj ha nem az), nyugodt, megfontolt ember. De az fontos hogy ez a nő egy idősebb testvér(nővér-konkrétan xĐ) szerep legyen. Itt nem kell hogy testvérszerelem legyen, elégha a karakter ilyen.
Illetve egy harmadik kereset, ami a LEGJOBBAN ÉRDEKELNE, ha az első két pont keverve van. Tehát amikor az öccs és a vagyány nővére szerelmesek. Vagy legalábbis egyik a másikba. Az már mindegy.
Légyszi írjatok amennyit csak tudtok vagy találtok! Keresgéltem már n is animecharacterdatabase-n, myanimelist-en, de még nem igazán találtam! Segítsetek pls!
Nem kell magyarázkodnod..!
Szerelmes vagyok a húgomba
Kiss X sis
én ennyit tudok,én is szeretem a műfajt,mégis a valóságba undorodom tőle de ez csak anime és érdekes nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!