Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek kik nyernék az...

Szerintetek kik nyernék az alábbi harcokat? (One Piece vs Fairy Tail)

Figyelt kérdés

Próbáltam képesség szerint összeállítani a párosokat.

1.:Luffy vs Makarov

2.:Zoro vs Erza

3.:Ace vs Natsu

4.:Enel vs Laxus

5.:Usopp vs Alzack/Bisca

6.:Kizaru vs Sting

7.:Franky vs Gazille

8.:Aokiji vs Gray/Urtear

Ha válaszoltok akkir kis indoklás is legyen. Esetleg, ha Ti is tudtok még hasonló párost írhattok.

2013. júl. 24. 01:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Haki nélkül hozzá se bír érni, ezért mondtam felesleges hasonlítgatni.
2013. júl. 25. 22:42
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem nagyon akarok beleszólni, mert feleslegesnek tartom, de annyit mindenképp megemlítenék hogy Natsu nagyon simán szétszedi Ace-t. Az ő tüze nem sima tűz, és Akainu említette hogy ő se haki segítségével adott belső képet Ace testéről, hanem mert az ő tüze/gyümölcse forróbb/erősebb volt.

Laxus esetében ugyanez lehet a helyzet, de ha mégsem akkor is immunis a sárkányölő a villámra, míg Enel nem az a Fairy Law-ra. Sakk-matt.

Ellenben Sting egyszerűen túl gyenge Kizaru ellen. Ha a "sima" fény támadásokkal nem is, 2 robbanással darabokra tépné az admirális. Túl nagyok egyszerűen az erőkülönbségek.

Akárcsak Aokiji vs. Gray esetében. Aokiji ellen kéne még egy Hitsugaya és Leon is erősítésként, legfeljebb úgy lehet bármi esélyük. És persze még így át kéne alakítani aokijit parameciává. Teljesen esélytelen meccs.

Végülis csak beleszóltam, de ha már elkezdtem nem bírtam leállni. :D Mivel kb a meccsek feléről már írtam, a többiről is megemlítem a véleményem pár szóban.

Luffy vs. Makarov

Luffy Gear secondba kapcsol, és Makarov egyszerűen képtelen lesz követni azt a sebességet. A Fairy Law pedig egy időigényesebb technika, sosem tudná itt használni. Nagyon epic Luffy win.

Zoro vs Erza meccshez annyi köze lenne vöröskéne mint Goku-nak a körömpörkölthöz. XD Sima mészárlás.

Gajeel simán felfalja Franky-t, kivéve ha telibekap egy esetleges radical beam-et... de erre kevés esélyt látok.

2013. júl. 27. 00:26
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

Mindegyiknél a fairy tail, mert ott sosem veszít senki, az one pieceben minden főbb szereplő már veszített legalább egyszer.

Ebből is látszik mennyire izgalmas és fordulatos a fairy tail..

2013. júl. 27. 11:37
 14/20 anonim ***** válasza:

"Mindegyiknél a fairy tail, mert ott sosem veszít senki, az one pieceben minden főbb szereplő már veszített legalább egyszer.

Ebből is látszik mennyire izgalmas és fordulatos a fairy tail.."

Ebből pont az látszik hogy sablonos a Fairy Tail. Terólad is látszik hogy csak simán ideböfögöd hogy "mekkora nagy" fan vagy.. holott még azt a tiszteletet sem adod meg a 2 animének hogy a nevét szépen nagy kezdőbetűkkel leírd. Egyrészt gondolkozzál már, ha nem tudnak ellene védekezni illetve hozzájuk érni, akkor hogy győznek? Sehogy. Másik tök fölösleges találgatni, úgy se lehet összehasonlítani, viszont a világ szabályai miatt a gyümihasználóknak (főleg a logiásoknak) Behozhatatlan előnyük lenne.

2013. júl. 27. 11:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Irónia érzékelés: level mínusz. :D
2013. júl. 27. 13:36
 16/20 anonim ***** válasza:

"Terólad is látszik hogy csak simán ideböfögöd hogy "mekkora nagy" fan vagy.. holott még azt a tiszteletet sem adod meg a 2 animének hogy a nevét szépen nagy kezdőbetűkkel leírd."

Az egyiknek sem vagyok a fanja és az egyik sem érdemelte meg, hogy nagy betűvel írjam :P

"Egyrészt gondolkozzál már, ha nem tudnak ellene védekezni illetve hozzájuk érni, akkor hogy győznek?"

Fairy tailben ott a nakama power ami mindent legyőz, ezt ne felejtsd el.

"Másik tök fölösleges találgatni, úgy se lehet összehasonlítani, viszont a világ szabályai miatt a gyümihasználóknak "

De hát a fairy tailben ennél nagyobb gondot is megoldottak már. Ne feledd, ha bajban vannak a barátaid akkor one hitelsz mindenkit, ez így megy az ft-ben.

2013. júl. 27. 15:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Jó így másodszorra elolvasva leesett xd
2013. júl. 27. 16:56
 18/20 A kérdező kommentje:

Amúgy bocsi, hogy mekérdezem, de kedves 65%-os kommentelő, Te ismered egyáltalán az OP- t?

Mert Luffy csak a társai miatt edzett 2 évet, hogy meg tudja védeni őket. Ellenben a Fairy Tail- ben Natsu mindig kap csak úgy random egy power up- t és még úgy is csak segítséggel győzi le az ellenfeleket.

Na akkor az én véleményem a harcokról.

1.: Ha Makarov gyorsan be tudja nyomni a Fairy Law- t akkor talán nyerhet. Elvégre csak a rászámolás miatt tart sok ideig használni. Amúgy a többi támadása nem biztos, hogy hat Luffy- ra.

2.: Itt ha Erza használja azt a kardot + a 2. eredetet amit Minerva ellen lehet esélye. De anélkül biztos, hogy Zoro.

3.:Hát én itt egy döntetlenre gondoltam. Hacsak nem hatnak Ace- re a villámok. De megeshet az is, hogy Natsu megeszi Ace-t.

4.:Hát itt is döntetlen lehet. A másik megoldás talán ugyan az mint előbb.

5.: Ha elkerüli Usopp emberevő növényeit akkor van esély a tündér győzelemre. Feltéve ha el tudják kerülni...

6.: Itt egyértelmű a Kizaru win.

7.: Nem sok eséllyel indul Franky.

8.: Aokiji auto win kb xd

2013. júl. 27. 17:03
 19/20 Bacskai Kitti válasza:

Csak kis információ morzsa.

Olvastam, hogy nem tiszta Sting ereje. Sting egy Fehér Sárkányölő, saját eleme elnyelése céljából minden fény mágiát eltud nyelni. Ha pedig a természetből nyeri el akkor a levegőből eltudja szívni a fotonokat bármikor.

Natsu pedig még csak nem is ember hanem démon és már képes kombinálni a tűzét, villámmal.

2016. júl. 30. 22:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Luffy úgy győzte le Enelt,hogy nem volt hakija,hanem az volt, hogy Luffy immunis volt a villámra.Később pedig

Gray is erősebb lett az apja jóvoltából, a jege démoni lett így szerintem képes lenne legyőzni Aokijit.Luffy gyorsan leveri Makarovot,a királyi hakija segítségével.Zoro a háromkardos technikájával szétvág mindenkit.Erza vagy a védelemre fókuszál vagy a támadásra.Itt biztos,hogy Zoro győz. Kizaru leveri Stinget.És Ace győz,a Kalózkirály fia, vagy Natsu a legerősebb Démon(END).Szerintem Ace,mivel Natsunak nincs hakija,így Ace mikor támad nem használ tüzet így sebzi Natsut,ellenben Natsu ha használ tüzet,ha nem,akkor sem képes megsebezni Acet.És Ace a Kalózkirály fia,így testi erőben is felülmúlja Natsut.Laxusnak nem lenne semmi esélye, mivel nen tudná megsebezni és erősebb mágiát sem használhatna, mivel Enel nem hagyná.Ja és még annyit,hogy Enel és Luffy a hakija segítségével képes előre látni a támadásokat.Így ők biztosan győznének.

2017. máj. 28. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!