Animések mondana valaki egy jó harcos, mágiás, shounnen animét?
Figyelt kérdés
Amiben a főhős fiú, legyen jó a grafikája, openingje és a főhős az elején gyenge sok mindenen megy keresztül,megerősödik,meg ment mindenkit akit szeret, legyen benne egy kis vér,ecchi nem kell. Pl. Mint:bleach,naruto/shippuden,durarara,fullmetall alchemist,ao no exercist,shiki,zetsuen no tempest,d.gray-man..több most nem jut eszembe de ilyesmi animéket szeretnék,arigatou2013. júl. 21. 19:30
11/20 anonim válasza:
bár nem shounen, hanem seinen, de nagyjából a leírásodba belefér:DD
Needless, bár van benne ecchi, szerintem nagyon jó, az egyik kedvencem, az openingjei pedig nagyon jók, legalábbis nekem tetszik:p
12/20 A kérdező kommentje:
Okés,köszi:-)
2013. júl. 23. 18:43
13/20 anonim válasza:
Code Breaker
kaze no Stigma
SAO
Elfen Lied
Mirai Nikki
Hiiro no kakera
Soul eater
Mondaiji-tachi no Isekai kara Kuru Sou Desu yo
Shiki
Angel Beats
death Note
Zero no tsukaima
Nabari no Ou
tengen Toppa Guren lagann
To aru kagaku no railgun (csak ez úgy kezdődik, h a legerőseb)
Arcana Famiglia
Attack on Titan
Kateikyoushi Hitman Reborn
14/20 A kérdező kommentje:
Arigatou ez nagyon nagy segítség! :-D
2013. júl. 23. 22:19
15/20 A kérdező kommentje:
A kaze no stigmával nemrég végeztem :-D nagyon jó volt :-)
2013. júl. 30. 18:00
16/20 anonim válasza:
Örülök, nekem is csak sajnos nem lesz 2.évadja mert, meghalt a készítő :S
17/20 A kérdező kommentje:
:-( pedig tök jó lett volna
2013. aug. 3. 22:12
20/20 egyidegen1 válasza:
Szerintem ez a leirás legjobban az akatsuki no yona-hoz hasonlit , de a Noragami is jó az első és a második évadja is elbüvölt engem. Az akatsuki no yona röviden annyi hogy egy lány akivel egy tragédia történik elmegy egy Hak nevű fiúval 4 embert megkeresni de csatlakozik hozzájuk még az elején egy másik srác utána kaland a kaland hátán. A noragamiban pedig van mágia,dráma ,kevés vér ,harc, kicsi perverzség de abbol tényleg csak egy kicsi, rengeteg szereplő, megtud nevettetni de megistud siratni. Szoval én ezt a kettőt ajánlanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!