Mit tegyek? Sorozatról van szó
van egy sorozat a Yu-Gi-Oh Ncore-on letöltöttem azt a packot ami az összes rész benne van viszont angolul. ehhez kéne magyar felirat. ötlet? találtam egy ilyen feliratot de az késik 32 másodpercet hiába igazítom akkor meg eltorzul a felirat és nem lhet látni csak ilyen fehér színűen. vlcbe meg nemtudom h kell eltolni nem ismerem.
valaki tud segíteni?
Na és mennyit kell nyomni? 1 mpt ad hozzá egy nyomás!? Az egy dolog ha ez még működne is de én telefonon nézném kell a jó felirat. Mert sok részt meg kell nézni 50-224 ig.. Szóval jó lenne belehúzni de normális felirattal nem lehet.
Tulajdonképpen másik felirat nincs is csak az ami egybe van 1-224 ig. Másikat nem találtam próbáltam, de annak is örülnék ha jelentkezne egy fordító itt és lefordítaná nekem vagy csak időzítené az összes részt ha már nekem nem megy. Azt nagyon megköszönném neki:)
Subtitle Workshoppal nyisd meg a feliratot, katt felül a Settings gombra, aztán ott alatta a Settings gombra, vagy nyomj egy ALT+S-t. Ekkor felugrik egy ablak ( [link] ), aminek a bal oldalán keresd meg a Subtitles gombot, katt rá. Itt tudod átállítani a felirat betűtípusát.
Draw border: a betű köré fekete (szerintem nem lehet a színét állítani) keret, a Border width gombbal lehet a vastagságát állítani
Draw shadow: árnyék, ami szerintem fölösleges
Try transparent background: legyen átlátszó a háttér (ki lehet a hátteret színezni)
Font: betűtípus
Color: betűszín
Background: háttérszín
A SAMPLE felirat mutatja, hogy hogy néz éppen ki. Addig ügyeskedj, amíg valami jól olvashatót sikerül csinálnod!
ezt írja ki
de sztem a felirat se olyan jó a progihoz mert a betöltésénél is hülyén írja ki.
próbáltam betűtípust választani de vagy nem látszott semmi szóval mintha nem töltötte volna be a feliratot vagy pedig nem csinált semmit és maradt ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!