Mi a címe annak az animének ami neked a legjobban tetszett?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 13:47
11/27 Dark.Princess válasza:
InuYasha
KamiKaze Kaitou Jeanne
FullMoon Wo Sagashite
13/27 anonim válasza:
Fullmetal Alchemist
Code Geass
AKB0048
Higurashi no naku koro ni
14/27 anonim válasza:
Inuyasha,Itazura na Kiss,Lovely Complex,Special A
15/27 anonim válasza:
Fairy Tail!!!!! Mert imádom az ilyen varázslós izéket :D De nem ilyen gyík fajtán varázslós :d jó anime nagyon, meg a mangája is király :D
16/27 anonim válasza:
Bleach <3
Izgalmas,elején vicces anime :) Jó a története is és nem a szerelemről szól :) Én csak IMÁDNI TUDOM <3 A karakterek nagyon jól meg vannak tervezve :D Nekem az örök kedvencem Grimmjow..:D *-*
18/27 anonim válasza:
Soul Eater
naruto+naruto shippuuden
durarara
vampire knght
19/27 anonim válasza:
jaa death note-t is imádom. de nezem a special A-t is
20/27 anonim válasza:
én rengeteg animet imádok. de a legkedvencebb akkor is a Soul Eater marad. nem lehet leszállni a történetről,a szereplők viccesek és változatosak (különösen szeretem kid-et ) és amugy (bár szeretem az oylananiméket is) nem fektet túl nagy hangsúlyt a szerelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!