Tudtok mondani jó animét, ami magyar SZINKRONOS?
Fullmetal Alchemist Brotherhood (a szinkronja is nagyon jó, szerintem egyáltalán nem rontották el, mint sok másikban)
Soul Eater
Death note
Yu-yu Hakuso
Lovely Comlex, Nana, Kaleido Star.
Ezeket lányoknak ajánlom :)
Vampire Knight - Szerintem ismered
Tokyo Mew Mew (Vadmacskakommandó) - Érdemes megnézni. Én imádtam fiú létemre.
Trinity Blood - Nekem ez is tetszett.
bújj bújj szellem
Slayers
dbz
sailor Moon utolsó kettőnél nem minden része perce szinkronos
yu-gi-oh
inuyasha
bleach
pokémon
asszem a soul eater-t is szinkronizálták
méz és lóhere
d.gray man
hellsing
devil may cry
ezeket direkt külön írom:
bakugan (legalább szinkronos)
beyblade (ebből a tyson-os normális)
dinoszauruszok királya (......)
ez egyáltalán nem tartozik ide, de az ilyen sz.rokat (pl. a dínós) leszinkronizálják, akkor a claymore-t, a dusk maide of amnesia-t , ano hana-t és a több ilyen fergetegesen jó animét miért nem képesek!!??
Mert az nem "gyerek kategóriás". A magyar tv-sek úgy gondolják, hogy mivel nekik az anime az "mese", ezért 3-12 éves korig ajánlott animéket fordítanak csak le.
Jó persze esett pár kivétel, mint a Vampire Knight, meg a Trinity Blood, de akkor is így gondolják azok a b*rmok.
Hát a Nodame Cantabile az nekem tetszett (bár nem tudom te milyen animéket szeretsz) az FMA Brotherhoodot én is csak ajánlani tudom :) D.Gray man-t, Soul Eater-t is úgyszintén.
És a Fullmetal Panic is nagyon nagy =P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!