Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Shakugan no Shana szeretném...

U.Domi kérdése:

Shakugan no Shana szeretném megnézni de nem tudom hol kellene mert nem vagyok benne bizzos hogy jó sorrendben nézem valaki egy linket vagy sorrendet tudna mondani?

Figyelt kérdés
már régóta nézek animéket most megtaláltam eszt lécci segítsetek :D

2013. júl. 10. 18:32
 1/6 ahmon ***** válasza:

[link]

regisztrálás után betűnként kategorizálva vannak...

Anime TV -> Anime TV -> "S" kezdőbetűjű animék -> Shakugan no Shana -> és ott a 3 évad még külön alkategóriában van, úgyhogy tudod sorba nézni...

2013. júl. 11. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ahmon, megint hülyeséget írtál, megszoktuk tőled.

Első évad: [link]

Első évad Spinn Off-jai :

[link]

[link]

[link]

Első évad summary(összefoglaló) Mozifilme : [link]

Második évad : [link]

Második évad Spinn-off-ja : [link]

OVA(ez a második évad után, a harmadik évad előtt nézd meg.) [link]

OVA Spinn-off: [link]

Harmadik évad : [link]

Szóval ha spinn offokat is hozzánézed valahogy így, ha csak a történet akkor : Első évad; Második évad; OVA; Harmadik évad.

Sok szerencsét hozzá.

2013. júl. 11. 13:06
 3/6 ahmon ***** válasza:

"Hát ahmon, megint hülyeséget írtál, megszoktuk tőled."

Baka. Magyarázd már el hogy mi a franc hülyeség benne? Megkérdezte hol tudja megnézni, és hogy milyen sorrenben. Abban mi a hülyeség hogy belinkeltem neki az oldalt ahol fent van az anime, ráadásul sorba a 3 évad.

ÉS MOSTANTÓL HA NEM TETSZIK EGY VÁLASZOM AZT NE HANGOZTASD! HA NAGYON BAJOD VAN AZT ÍRD PRIVÁTBAN!

2013. júl. 11. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert itt okoskodni tudsz a noname oldalakkal meg hogy regisztráljon, de fáradságot nem vennéd hogy megnézd neki és mondjuk ki linkeld.. vagy leírd, vagy megkeresd malon mint én tettem. Multkori topicban válaszolni sem mertél, azt hittem hogy ment vissza a repcsi csodaországba :D
2013. júl. 11. 13:14
 5/6 ahmon ***** válasza:

"megnézd neki és kilinkeld"

Ő nem azt kérdezte hogy hol talál róla infót. Hanem hogy hol tudja megnézni. És én nem látom a myanimelist-en a normál 24 perces videókat.

Itt a link a kategóriához:

1. évad: [link]

2. évad: [link]

3. évad: [link]

De regisztráció nélkül akkor sem fogja látni csak ha regisztrál.

2013. júl. 11. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:

SZerintem egyszerűen a sorrendre volt kiváncsi, torrentet használni bárki tud.. online utálok nézni, de annak meg ott van az indavideo..

Amúgy kérdező ne online nézd, van belőle gyönyörű 1080p

2013. júl. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!