Tonari no Kaibutsu-kun lesz valamikor 2. évada?
Figyelt kérdés
Mangát hol tudom olvasni?
Magyarul nem találtam.
2013. júl. 9. 14:48
1/4 anonim válasza:
Egyszer biztos, egyenlőre nincs rá anyag egész eddigi mangát feldolgozta az anime, illetve a 12.ik kötetet meg az augusztusi OVA fogja.
2/4 anonim válasza:
A 12. kötet lesz az utolsó, tehát ezzel befejezik a mangát. Az anime a 4. kötetig dolgozta fel a mangát, tehát ha készen lesz az utolsó fejezet is (talán még idén), akkor van esély egy második anime évadra. Az biztos, hogy OVA-k lesznek még.
Az első 4 fejezet fent van az animeaddicts-on, a többit csak angolul tudod elolvasni.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem
Köszönöm :)
2013. júl. 10. 13:31
4/4 anonim válasza:
Elgge valoszinu, hogy a magat is folytatjak mostmar 13 fejezet van bar me csak az elejen tartok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!