Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Gosick? (Egyébként, miért...

Gosick? (Egyébként, miért muszáj ideírni a kérdést? Ha én így akarom, hogy csak ennyi legyen: Gosick? )

Figyelt kérdés

2 kérdésem lenne:

Miért lett Victorigue haja ezüst ??

Mi történt Kujoval az utolsó részben?? Mert egy sivatagban volt teljesen egyedül. Meghalt volna? De akkor hogy találkoztak a végén?

Előre is köszönöm!

2013. júl. 7. 21:37
 1/2 A kérdező kommentje:
*Victorique
2013. júl. 7. 21:38
 2/2 anonim ***** válasza:

régi kérdés de megválaszolom ahogy tudom.

Szerintem: Kujo lelki állapotát írta le. A végtelen sivatag utalás a háborúra, a lábai hiánya pedig, hogy nem tud elfutni a háborúból, akár merre megy, akkor is csak a háborúban találja magát és szenved. A Victoriqueától kapott gyűrű a végén fénnyel, pedig az egyetlen ami még tartja benne a hitet. Jobban mondva számára az az egyetlen fény a sötét végtelen sivatagban, háborúban.

A lába hiánya utalhatna sérülésre, de mivel a végén jól van így sérülés nem valószínű, mert akkor mutatták volna lábadozását meg nem hiszem, hogy ilyen komoly "álmot" felmutatnának egy lábtörés miatt.

A haja egyszerű. Elmondták, hogy köröznek magas díjért egy alacsony aranyos szőke nőt, az az Victorique-t. Éppen ezért, hogy kicselezze a rávadászókat, egyszerűen ezüstre festette a haját ezzel átverve őket. Mert a körözésben elég rosszul festették le, az apjának nem volt róla fotója így ennyi elég is volt az elmeneküléséhez és, hogy nyugodtan éljen tovább.

Remélem azért örülsz neki így 4 év után :D

Én most néztem meg nem rég a sorozatot, nagyon érdekes volt. Tetszett.

2017. jún. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!