Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, ti hinnétek egy...

Animések, ti hinnétek egy olyan embernek a fórumon aki azt mondja hogy mangakákkal haverkodik és DJ cége van?

Figyelt kérdés
És.. mindig valamit kitalál hogy miért nem tud semmit igazolólinkel vagy bármi igaznak hangzóval bizonyíttani .

#anime #ahmon
2013. júl. 3. 19:50
1 2 3 4
 31/40 ahmon ***** válasza:
Nem kötekedés volt. Csak pusztán ténymegállapítás. A kettő nem ugyanaz. Nem nagy eltrés, de jelentős ;)
2013. júl. 31. 19:47
 32/40 anonim ***** válasza:
Megint egy értelmetlen hozzászólás és még mindig semmi bizonyítás, csak félrebeszélés.
2013. júl. 31. 22:23
 33/40 A kérdező kommentje:

"Megint egy értelmetlen hozzászólás és még mindig semmi bizonyítás, csak félrebeszélés."

Tipikus Ahmon-os, mit vársz tőle?:D

2013. júl. 31. 23:34
 34/40 ahmon ***** válasza:

Na látom már. Tipikus magyar felfogással rendelkeztek. Ez alatt arra gondolok, hogy "nektek lehet, nekem nem, mert ti kevesebbet értetek el, és mert jobb vagyok ezért nem beszlhetek" ...és akkor hogy miért is mondtam ezt:

"értelmetlen hozzászólás" ...most egy olyan okot írok amit 12 éves korom óta nem használtam: "Ti kezdtétek"

A GYIK szabályzata is leírja:

"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"

A legelső rész ami velem indult, az egy SAO-s kérdés volt, ahol még Japánt sem említettem, csak annyit hogy a SAO egy top5-ös anime. Akkor először még nem említettem hogy milyen lista. De a rákövetkező hozzászólás már leszólta az enyémet. Úgyhogy most ne nekem pampogjatok itt arról hogy kötöszködök vagy netán vélemnyezem/kritizálom a válaszaitokat. Én végig olyan módon írtam nektek, ahogy ti is. Ha valaki kifejtette hogy miért ír, és nem csak annyit hogy "ja persze majd pont.....", vagy "mit kell hazudozni,mert ez .....", meg ilyenek, tehát ha nem ezeket írta, akkor annak nyugodtan én is megfogalmaztam egy nyugodt hangvételű választ. És nem véleményt írtam a válaszáról, hanem konkrétan válaszoltam rá. Ti pontosan az ellenkezőjét kaptátok, de azért mert úgy is kezdtetek el nekem írni. Ha valaki normálisan ír nekem, annak normálisan is írok vissza. Ti azzal kezdtétek hogy leszóltátok a válaszom. Úgyhogy ne pattogj hogy értelmetlen amit írok, mert én csak azt adom vissza,amit tőletek kapok!

És egyébként is. A bizonyítás nem 0. A cégemhezmár adtam A KÉRÉSNEK MEGFELELŐ LINKET! Az hogy ő nem fogadta el, az nem érdekel. Én megadtam a megfelelő linket, ami teljesítette a kérés feltételeit.

2013. aug. 1. 10:18
 35/40 A kérdező kommentje:
Megint a mellé duma.... Az hogy kilinkeled a Google-t az minden csak nem bizonyítás..
2013. aug. 1. 11:04
 36/40 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel a céged, de a top5ös listáról egyedül csak te tudsz, arról senki más nem tud a világon, akár japánban él akár nem.

Nem érdekel, hogy mennyit értél el, csak az érdekel, hogy ne hazudozz azért, hogy megvédd a kedvenc(?) animedet. Úgy néz ki észérvekkel nem tudtad megvédeni a SAO-t, csak ezzel a toplistás hazugsággal, ez az egy dolog, ami engem idegesít.

2013. aug. 1. 11:36
 37/40 ahmon ***** válasza:

"Az hogy kilinkeled a Google-t" ...krhm...akkor ismételten magamat kell idézzem, mert úgy látszik nem sikerült felfognod:

"A cégemhezmár adtam A KÉRÉSNEK MEGFELELŐ LINKET! Az hogy ő nem fogadta el, az nem érdekel. Én megadtam a megfelelő linket, ami teljesítette a kérés feltételeit."

Olvasd el párszor, és talán felfogod! Nem érdekel az, hogy "mire gondoltál", amikor leírtad a kérést a linkre. Én a kérésnek megfelelően, 100%-osan eleget tevő linket adtam! PONT!

"csak te tudsz, arról senki más nem tud a világon, akár japánban él akár nem."

Értem. Szóval te ismered a világ összes 7,17 milliárdnyi lakosát? A kis Shida (Mana Ashida) korú animefanokat, és a 70 éves bácsikát is akit nemrégiben elkaptak Kubában drogbirtoklásért? Tehát egyesével tudod azt, hogy miről tud a világ összes (kb. 2,8-3 milliárd) anime fanja?

Gratulálok hozzá, ügyes vagy....

2013. aug. 1. 19:28
 38/40 anonim ***** válasza:

Látszik megint sikerült megérteni a lényeget, nem is fárasztom magamat tovább.

Nyugodtan hazudozzál tovább, aki benne van a japán dolgokban, az úgysem fog hinni neked, a többieknek meg mindegy.

2013. aug. 1. 20:03
 39/40 anonim ***** válasza:

Nem akarok kukacoskodni, de egy magán személy tényleg nem biztos hogy fent van a neten, de egy cégnek illik Interneten is elérhetőnek lennie.

Szerintem is az lenne a legbiztosabb ha belinkelnéd az oldala címét.

Ja hogy nincs kész ? Akkor ahelyett hogy itt mentegetőzöl, vagy éppen a szakmai jártasságoddal dicsekszel, inkább az oldalad elkészítésén kéne dolgozni, maximalistán, aztán ha elkészült már nyugodtan bizonygathatod, hogy te valóban az vagy akinek mondod magad.

2013. nov. 13. 14:42
 40/40 ahmon ***** válasza:
Köszönjük Emese! -.-" Jó lenne ha nem írnád ctrl+c ctrl+v kombóval ugyanazokat különböző témákba.
2013. dec. 1. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!