Tudnátok nekem animéket írni hozzátartozó kis ismertetővel?
Figyelt kérdés
Leginkább a harcolós és vicces animék érdekelnek és ha lehet írjatok olyat ami ilyen híresebb mint a bleach, one piece, naruto.2013. jún. 29. 13:43
1/10 anonim válasza:
Én a Soul Eater-t ajánlom neked. Nekem nagyon tetszett, mert ahogy írtad harcolós és vicces. :D
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
HxH (2011) az egyetlen ami az OPval egy szinten van , a többi mind messze alatta.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sajnos a soul eater-t már láttam. Az egyik legjobb amikor tesztet írnak és blackstart puskázáson kapja stein és felakasztja a táblára. Soul várja a megoldást black starttól aki a nevét írja fel saját vérével.
Meg amikor Crona verset ír XDDD "bocsánat hogy megszületttem"
2013. jún. 29. 21:10
5/10 A kérdező kommentje:
És mentek a zöld kezek :D
2013. jún. 29. 21:14
6/10 anonim válasza:
Fullmetal Alchemist :a bölcsek kövének nyomában
Fullmetal Alchemist :testvériség
nekem a kedvencem rengeteg poén és harcjelenet van benne és úgy tudom elég híres.habár fantasy is,nem tudom hogy azt szereted-e?nagy részben az alkímiáról szól.meleg szívvel ajánlom.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :DD :D:D
2013. júl. 5. 20:25
9/10 anonim válasza:
Harc rengeteg van benne,és mind látványos. Vicces is főleg Kuwabara miatt.
10/10 A kérdező kommentje:
Néztem egy ideig aztán abbahagytam. Jó hogy szólsz, köszi :)
2013. aug. 18. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!