Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik ez az anime?

Melyik ez az anime?

Figyelt kérdés
Nem biztos hogy anime de úgy emlékszem. Még kiskoromban néztem magyar szinkronnal. De nagyon kevésre emlékszek de remélem valaki felismeri. Arról szólt hogy van az emberi világ és egy kis csapat vagy 5-6 an átmentek egy másik világba (nem tom hogy xd) és ott megtámadta őket egy robot vagy egy robot szerű szörny. És akkor az egyik fiú átalakult ily robot szerű valamivé és legyőzte. Idővel mindenki át tudott változni ilyen robottá (vagy mittudomén hogy mivé xd) Válaszokat előre is köszi

2013. jún. 27. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem Digimon, vagy Digimon Adventure de csak egy tipp xD

Az, hogy gyerekkorodban láttad, az stimmelhet, mert még én is akkro láttam tv-ben. magyar szinkronnal is van gondolom jónéhány rész mert emlékszem h láttam. Robotos átalakulós cuccli stimmel, emberek száma szerintem stmille, de ha jól emlékszem, akkor 5-en mentek át. Fene sem tudja :D

Aztán lehet tökre nem az, de most hírtelne ez ugrott be :D

2013. jún. 27. 13:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez volt az köszi :D
2013. jún. 27. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!