ClaySaad kérdése:
Szerinted. Melyik a világ legjobb animéje?
Figyelt kérdés
a véleményetek érdekel
ha lehet 1 et írjatok ami szerintetek a legjobb
2013. jún. 21. 14:54
21/41 anonim válasza:
"Ha kisebb vagy naruto de idősebbeknek is ajánlom mert jó!! De idősebbeknek inkább a bleach-et ajánlanám bár 12 fölött mindenkinek jó=')"
hát pont hogy nem fogok egy gyerekeknek szóló műfaj olyan tagjait megnézni , amiben dekányi eredeti alapötlet sincs ..
22/41 A kérdező kommentje:
köszi all
20 as nem ajánlást kértem hanem hogy szerinted melyik a legjobb, kortól, nemtől, műfajtól függetlenül
amúgy 17/f
2013. júl. 6. 09:04
26/41 Kameko-san válasza:
Mondjuk a drága Light a végée tényleg meghülyül egy csöppet, de hát biztos őt is megviselte L halála. :D (mondjuk én arra szavazok, hogy egyszerűen megőrült)
27/41 anonim válasza:
naruto , avatar aang legendája kora legendája már ha ez annak számít..
29/41 anonim válasza:
Juuni Kokki
Code Geass
Angel Beats!
Ano Hana
Haibane Renmei
30/41 anonim válasza:
Nekem is a Fairy tail az ász. Az összes karaktert szeretem. Mindig vidám, vicces és optimista. A másik kedvencemhez hasonlóan(Naruto/Naruto Shippuuden)van benne valami amitől az ember bármilyen szomorú mindig felderül. Talán azért, mert m indkettöbben benne van az összetartozás szelleme.(egyébként ha egy kicsit több szerelemre vagy vicces jelenetekre vágysz a Fairy tailt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!