Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Suisei no Gargantia/Gargantia...

Suisei no Gargantia/Gargantia on the Verdurous Planet mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Anime (és manga) rajongók válaszát várom, nekem eddig nagy kedvencem, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is :)

#anime #manga #suisei no gargantia #gargantia on the verdurous Planet #Gargantia #verdurous
2013. jún. 20. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Meglepődtem , egész jó , első 4 része baromi jó volt . Sajnos utánna az 5-6 nagyon fanservice szagú . Hál istennek 7től a story beindul , eddig nálam 8/10re áll . Remélem valami jót kihoznak az utolsó 3 részből.
2013. jún. 21. 01:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Őszintem nem szeretm az ilyen nagyon sci-fi mecha animéket, de ahogy a Sousei no Aquarion megfogott, úgy ez is:)

Igen azok a fanservice részek nem nagyon kellettek volna bele, kicsit ellaposította az egészet, de aztán visszatért a normál történet és elég meglepő fordulat volt itt az utolsó részben amit láttam:) asszem a 10. volt:D

Mondjuk volt rá egy tippen, hogy valami ilyesmi, de erre pont nem gondoltam:) Remélem jó vége lesz:D

*zárójelben spoiler*(Bár azt megjegyzem, nem tudom, hogy Amy meg tesója mit szomorkodtak annyira, hogy elmegy, meg, hogy öldösi ott a hideazuákat(vagy mi:D) végül is alig van közük hozzá:S)

Lényegében szerintem egy jó animét hoztak össze:) MEglátjuk a vége milyen fordulatot vesz:D

2013. jún. 21. 10:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Amúgy nekem ez az első mecha anime, amit végig is fogok nézni :D Mert egyszer-kétszer belekezdtem már mecha animékbe, de egyik sem tetszett, mert annyira nem vagyok oda a látvánényt, hogy robotok harcolnak, meg hasonlók, de örülök, ohgy itt a hangsúly nem a robotokon van :D
2013. jún. 21. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:

1# es vagyok .

Hohóó , azért egy Code Geass eléggé magasabb szint nála és ott másodlagos a mecha :)

2013. jún. 21. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, a Code Geass-en már gondolkodtam sokszor, hogy elkezdem, csak az a baj, hogy az egy hosszabb anime, én meg csak nagy ritkán tudom rávenni magamat, hogy végignézzek egy 24 résznél hosszabb animét xD Ez az én hibám, nem a Code Geass-é vagy egyéb hosszabb animéké :D Láttam már 100 fölötti részeset is, de a felett is ültem kb 3 napot, mire elhatároztam, hogy elkezdem nézni xD
2013. jún. 22. 00:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!