Suisei no Gargantia/Gargantia on the Verdurous Planet mi a véleményetek?
Őszintem nem szeretm az ilyen nagyon sci-fi mecha animéket, de ahogy a Sousei no Aquarion megfogott, úgy ez is:)
Igen azok a fanservice részek nem nagyon kellettek volna bele, kicsit ellaposította az egészet, de aztán visszatért a normál történet és elég meglepő fordulat volt itt az utolsó részben amit láttam:) asszem a 10. volt:D
Mondjuk volt rá egy tippen, hogy valami ilyesmi, de erre pont nem gondoltam:) Remélem jó vége lesz:D
*zárójelben spoiler*(Bár azt megjegyzem, nem tudom, hogy Amy meg tesója mit szomorkodtak annyira, hogy elmegy, meg, hogy öldösi ott a hideazuákat(vagy mi:D) végül is alig van közük hozzá:S)
Lényegében szerintem egy jó animét hoztak össze:) MEglátjuk a vége milyen fordulatot vesz:D
1# es vagyok .
Hohóó , azért egy Code Geass eléggé magasabb szint nála és ott másodlagos a mecha :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!