Szrintetek mikor folytatják a bleach-t?
Amíg nem ér véget a manga teljesen felesleges lenne folytatni , megint fél éven bellül beérnék .. Pont azért lett félbe szakíttva mert nem akarnak fillerezni .
Odébb van még de nagyon ..
Nem értem miért kell leszarozni meg fosozni valamit ami nem tetszik! De ezek szerint a szövegértésével van annak baja aki (pl. első válaszoló) ilyet írt, mert nem az volt a kérdés h ki mit gondol róla hanem hogy MIKOR FOLYTATJÁK!
Erre jönnek a nagyokosok h "fos". És mikor már a 3. választ olvasom h szarozza pedíg senki nem kiváncsi a véleményére akkor eldurran az agyam h hogy lehettek ilyenek?!
Én imádom a bleach-et, de ezt nem azért írtam h megvédjem az animét, mert persze nem tudom mások véleményét megváltoztatni(és nem is akarom), de elegem van már ebből a sok "okos" magyar emberből akik olyan "okosak" h mindíg van valami mondanivalójuk. -.-"
Grat mindíg a legjobbat hozzátok ki az emberből!
"magyar emberből akik olyan "okosak" h mindíg van valami mondanivalójuk. -.-" "
Részben igazuk van , nem szar csak sablonos .. viszont azt nem értem énse hogy ez miért nem lehet kultúráltan leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!