Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szrintetek mikor folytatják a...

Szrintetek mikor folytatják a bleach-t?

Figyelt kérdés
366. részig írták meg és csináltak belőle animét és adtak hozzá magyar szöveget. De lesz tovább? Van aki szerint szüneteltetik, van aki szerint örökre vége.

2013. jún. 19. 19:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz :D
2013. jún. 23. 10:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Amíg nem ér véget a manga teljesen felesleges lenne folytatni , megint fél éven bellül beérnék .. Pont azért lett félbe szakíttva mert nem akarnak fillerezni .

Odébb van még de nagyon ..

2013. jún. 23. 10:04
 13/16 A kérdező kommentje:
ohh köszi
2013. jún. 23. 17:44
 14/16 Sophie-chan válasza:

Nem értem miért kell leszarozni meg fosozni valamit ami nem tetszik! De ezek szerint a szövegértésével van annak baja aki (pl. első válaszoló) ilyet írt, mert nem az volt a kérdés h ki mit gondol róla hanem hogy MIKOR FOLYTATJÁK!

Erre jönnek a nagyokosok h "fos". És mikor már a 3. választ olvasom h szarozza pedíg senki nem kiváncsi a véleményére akkor eldurran az agyam h hogy lehettek ilyenek?!

Én imádom a bleach-et, de ezt nem azért írtam h megvédjem az animét, mert persze nem tudom mások véleményét megváltoztatni(és nem is akarom), de elegem van már ebből a sok "okos" magyar emberből akik olyan "okosak" h mindíg van valami mondanivalójuk. -.-"

Grat mindíg a legjobbat hozzátok ki az emberből!

2013. júl. 3. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:

"magyar emberből akik olyan "okosak" h mindíg van valami mondanivalójuk. -.-" "

Részben igazuk van , nem szar csak sablonos .. viszont azt nem értem énse hogy ez miért nem lehet kultúráltan leírni.

2013. júl. 3. 21:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem érdekel csak az értelmes komment, azt kész.
2013. júl. 3. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!