Mi a véleményetek az ANIME listámrol?
Ti mennyire nem értetek velem egyet?Ez majdnem a teljes listám még kb 15 db hiányzik.Töbségét augusztus óta néztem meg :D
Blue Exorcist 8/10
Magi: The Labyrinth of Magic 8/10
K 7/10
Ichiban Ushiro no Daimaou 8/10 (Ecchi)
DearS 7/10
Bluer than Indigo 10/10
Please Twins 7/10
Strawberry 100% 7/10
Shuffle! 7/10
Corpse Princess: Light 7/10
Corpse Princess: Dark 7/10
Tales of the Abyss 6/10
Rumbling Hearts 7/10
Corpse Demon 9/10
Brave 10 9 /10
Nura: Rise of the Yokai Clan 8/10
Rec 8/10
Rurouni Kenshin TV 10/10 (otolsó OVA nem jó)
Is This a Zombie? 7/10
Dance In The Vampire Bund 7/10
The Sacred Blacksmith 7/10
Beating Angel Dokuro-chan 10/10 (nagyon beteg,csak azért 10)
Mirai Nikki 8/10
Accel World 8/10
Black?Rock Shooter OVA 6/10
Blue Exorcist Special: Runaway Kuro 8/10
Blue Exorcist Special: Ura Eku 8/10
Blue Gender 7/10
Captain Tsubasa: Road to 2002 8/10 (de csak mert még kicsi voltam mikor néztem)
Code: Breaker 7/10
Cowboy Bebop 7/10
Devil May Cry 9/10 (szeretem a játékot is)
Elfen Lied 10/10
Elfen Lied Special 10/10
Full Metal Panic! 9/10
Full Metal Panic? Fumoffu 9/10
Fullmetal Alchemist 10/10
Ghost in the Shell Stand Alone Complex 7/10
Guilty Crown 7/10
Highschool of the Dead 8/10
Highschool of the Dead: Drifters of the Dead 8/10
Ichiban Ushiro no Daimaou: Another Extra Daimaou 8/10
Inuyasha TV 10/10 (életem első animeje)
Kaleido Star 8,5/10 (kiskoromban szerettem.Meg elég tanulságos is)
Kiddy Grade 7/10
Momo the Girl God of Death Unrated
Nura: Rise of the Yokai Clan Special 8/10
Please Twins OVA 7/10
Queen's Blade Rebellion vs. Hagure Yuusha no Estetica 10/10 (Beteg)
Slayers 10/10
Strawberry 100% OVA 7/10
Strawberry 100% Special 7/10
Sword Art Online 9/10
Sword of the Stranger 10/10 (hollywood in Japan)
Trigun 9/10
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 8/10
Yu Yu Hakusho - Ghostfiles 10/10
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX 8/10
Dakara Boku wa, H ga Dekinai. 9/10 (Ecchi)
Highschool DxD 10/10 ( Ecchi)
Medaka Box 7/10
Oda Nobuna no Yabou 8/10 (Szeretem a japán történelmet)
Sankarea 8/10
Kimi ni Tokoke 10/10 (Best of)
Hidan no Aria 7/10
Naurto 9,5/10
Fairy Tail 7/10 (tul sok a sablon)
Accel World OVA 8/10
Corpse Princess: Chibi Special 7/10
Rurouni Kenshin: End of Wanderings 8/10
Rurouni Kenshin OVA 2 1/10 (Förtelem)
Dusk Maiden of Amnesia 9/10 (leszámitva az utolsó 2 percet,nagyon el lett rontva)
Kanokon 9/10 (Ecchi)
Hoshizora e Kakaru Hashi 8/10
Death Note 10/10
Campione! 7/10
Mayo Chiki 8/10
B Gata H Kei 9/10 (Nagyon Ecchi)
Hyouka 7/10
Crono Crusade 10/10
Zero no tsukami 8/10
To Love-ru Darkness 8/10 (Ecchi)
Gosick 10/10 (Best of)
Inkább linkeld ki szerintem is a MAL-t , így kimásolhatnám énis , csak az betelíttene pár oldalt .
Linkeléd ki a malod azt összehasonlítjuk xd
Hát megmondom őszintén sosem értettem az emberek miért használnak 10es pontozási rendszert ha abból az 1,7,8,9,10 számokon kívül mást nem használnak, főleg ,hogy néhol még feles pontszám is van, akkor már egyszerűbb lenne a 8ast lerakni 7esre mondjuk és nincs 8,5. Persze ez egyéni perverzió ne kötekedésnek szántam, csak nem látom így értelmét. A lista maga egyértelműen saját ízlés alapján van összeállítva szóval vitaalapot nem nagyon képezhet , viszont amit láttam róla kb azzal én nem értek egyet :D
Mirai Nikki 8/10
Elfen Lied 10/10
Elfen Lied Special 10/10
Nekem ezek 6ot érnek meg, egyszerűen túl sok a plothole, az elfen lied túlságosan vegyélmangát szagú és attól ,hogy valamibe mindent beleraknak egyenlő arányban még nem lesz egy kiegyensúlyozott anime. Félreértés ne essék, nálam a 10es skálán 6os az egy korrekt rang, nem a lista alja, azt jelzi ,hogy jó ,hogy megnéztem, de igazából semmi kiemelkedőt nem tudott nyújtani (jó, az Elfen Lied openingje zeneileg és képileg is lenyűgözött).
Sword Art Online 9/10
Nálam ez igazából 5öst ér meg, igazából egy teljesen jó alapsztorit és univerzumot kapunk amiből egy kiváló végtelenített shounen animét össze lehetett volna hozni, viszont a 26 rész nem felelt meg ennek az elvárásnak, 2 játékot is lenyomtak olyan gyorsan ,hogy igazából nem is volt idő a történet kibontására, azon felül némely rész ráadásul erősen semmitmondóra sikerült. Ha nem lenne összecsapott lehetett volna jó is, én kedvelem ezt az animét de inkább sajnálom és haragszok a hanyag munkára.
Trigun 9/10
Ezzel egyetértek, csakhogy legyen ilyen is:D
Death Note 10/10
Nekem ez 8. Igazából csak az bánt mint ami a Cowboy Beebopnál is, hogy ugyan teljesen korrekt történet, a karakterek kidolgozottak van feeling, de igazából semmiféle műfajbéli sajátosságot nem hordoznak, a rajzoláson kívül semmi nem emlékeztet benne animére. Lehet ,hogy szőrszál hasogatásnak tűnik ,de engem valamiért zavar ,hogy pusztán a csomagolása miatt ügyesen olyan versenyszférába került ahol ezekkel az adottságokkal könnyű érvényesülni. Gondolok itt arra ,hogy például ha ez egy nyugati sorozat lenne, láttuk, jó volt, elfelejtettük kategória. Ezzel szemben pl. a Code Geass ilyen szempontból számomra sokkal közelebb álló alkotás. Ugyan több apróbb hibával rendelkezik, mégis számomra sokkal inkább érezteti azt ,hogy ez egy anime.
Dusk Maiden of Amnesia 9/10
Kreatív, vicces, drámai megfelelő mértékben és megfelelő arányokkal. Az anime vége valóban vitatható, de számomra elfogadható volt. Kíváncsi leszek a manga nemsokára megjelenő lezárása mit tartogat majd, ugyanis az egészen más fele tart mint azt anime tette.
A többit igazából vagy nem láttam, vagy nem igazán volna magyarázandó ellenérzésem vele kapcsolatban. Amiket említettem, azokkal sincs semmi bajom (az említett gondokon felül persze), egyszerűen nekem csak más az értékrendem, de megértem ,hogy neked ezek máshogy tetszenek.
Nálam a Naruto 3/10 :D
Sao meg 2/10
Amúgy nem csak 1,7,8,9,10et ismerem , legalábbis én , ami szar lepontozom , ami jó fel , de 9-10est csak az epic animék kapnak tömegszarok nem.
Kösz a választ.
Én is tudom hogy néhány nem reális,tul sok pontot kapott tőlem :)
Az Elfen Lied-et mindenhol leszólják,én is látom a hibáit de valamiért nagyon imádom.
A sword art online két okbol tetszett:
1.Nagy kocka vagyok :D
2.Ez volt az első olyan anime amit ugy néztem ahogy kiadták,szóval minden héten izgultam.
Naruto
Szeretem a karaktereket,történetet,látványt...
De tudom hogy nagyon sablonos és tul sok a filer,ettől függetlenül nállam mégis nagy kedvenc.a reális szerintem 5/10 lenne.
"Nagy kocka vagyok :D " (én meg nagy mmorpg-s vagyok)
Nekem speciel pont a játék miatt nem tetszett , alapötlet nem volt rossz (bár láttam már a tűlélő mmorpg-t egy pár helyen) , de semmit nem kezdtek vele , magasan kezdett aztán minden téren megbukott . Olyan logikai failok vannak benne hogy hihetetlen . Sőt nem csak mint játék nem szerettem , anime is belesüllyedt , egy mexikói szappanopera lett belőle .. karakter fejlődés 0! fordulat egy szar volt :D De a papás mamás hülyeség ment ..
De amit legjobban utáltam benne , az a főszereplő . Elején azt hittem normális ember főszereplő lesz , de akkora egy sablon shounenes klisé halmaz lett az a szereplő hogy hihetetlen . Hogy ha "Fairy Tail 7/10 (tul sok a sablon) " erre azt mondtad hogy sok a sablon (amivel teljesen egyetértek) , sao sem áll messze tőle , tömegshounen lett egy jó alapstoryval , egy ugyanolyan hypefest mint most a Shingeki , az se alkotott még semmit és 9.0 felett jár malon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!