Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Aki látta ezt az animét mit...

Aki látta ezt az animét mit gondol róla? We Still Don`t Know the Name of the Flower We Saw That Day

Figyelt kérdés

2013. jún. 14. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
azt, hogy mocskos hosszú címe van
2013. jún. 14. 15:41
 2/6 Betty-Detty ***** válasza:
Röviden AnoHana. Nekem nagyon tetszett.Ez az egyik kedvenc animém. Sokat sírtam rajta, szinte minden részén... De azért voltak részek, amiken nevetni is lehetett, de mivel ez egy dráma, nem meglepő, ha sírva fakadsz rajta...
2013. jún. 15. 09:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is sírtam rajta :( kösz a válaszod :)
2013. jún. 15. 09:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát igen írhattad volna AnoHana-nak de végül is mindegy xD

Amúgy szerintem a legjobb dráma .. láttam egy Clannad After Story-t is , történetben megverte , talán , de drámában nagyon NEM. Persze kinek mi , szerintem egy baromi torokszoríttó hangulata volt úgy a 2.rész végétől végig.

2013. jún. 15. 10:03
 5/6 Betty-Detty ***** válasza:
Jah, szerintem is ez a legjobb dráma, pedig én is láttam a Clannad After Story-t, meg az Angel Beats-t is,de mindközül ez a legjobb, és ezen is sírtam a legtöbbet.
2013. jún. 15. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Az Angel Beats! nálam előrébb van a toplistán , de az egy teljesen másmódon csinálta a drámát , ami engem megvett , hogy végre egy anime amiben szószerint kegyetlen a dráma , + egy akció dráma kombó volt és a jobb féle , de mind a 2 top3-amon bellül , igaz , top1től elmaradnak de az meg egy nagyon más kategória!
2013. jún. 15. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!