Hány éves vagy és mennyi animét láttál már? Mikor kezdtél animéket nézni? Mennyit néztek most/átlagosan egyszerre?
Csak kiváncsiság. :)
Én nemsokára 16 leszek, 114-et fejeztem már be, és olyan 2 éve nézek animéket.
Az átlag változó, többnyire a szezonális animéket követem (kb. 5-7 egyszerre) és emellett még nézni szoktam 1-3-at.
Uhh már megint kezdik-.- XDXD
De a kérdés:3
17 éves leszek, kb 3-4 éve néztem animét először, MAL szerint 248-et láttam eddig, most már befejeztem őket, nem sok időm volt, a suli miatt, és csak jövőre fog belendülni minden, +3 kemény tantárgy:S
Azért ha valami jó követem, bár már nagyon nem akarok így hétről hétre követni valamit. Most a Shingekit nézem a fordításhiányos Rainbow-t és a Gargantiát. Ha a Gintamának lesz folytatása nézem, a kedvencem, a többi kedvencem, szerintem nem kap újabb évadot, szóval nem várok rájuk. Talán nyáron ha unatkozok majd nézek 1-2 sorozatot kiderül.
Amúgy meg régebben általánosságban 10-15 animét követtem egyszerre. Szezonosak + azok amik már lefutottak. Mindig változott az arány. Ha valami hosszabb volt, akkor kevesebbet, és csak azt az egyet néztem, a többi nem érdekelt, pl Shugo Chara, vagy mint One Piece-nél kb 4-5 hét alatt 400 rész. Simán megvolt a napi 20 rész átlag, főleg, ahol volt már rendes videókiadás.:)
Ennyi:)
Én 19 vagyok, 100+ animét láttam, kiskorom óta animéken élek (egy nyáriszünetet hagytam csak ki az Angle Beats! miatti hatalmas csalódottságomban) , viszont valamivel kényelmesebb tempóban, progresszívebben nézem azokat, ugyanis szeretek elmélyülni a felvetett témákban (teszem azt Jung és Freud Evangelionhoz) ezért láttam olyan keveset. Nem követem a szezonális animéket mivel türelmetlen vagyok és túl sok az az egy hét(Chuunibyou, OreShura amit utoljára követtem). Egyszerre mindig csak egyet, hogy ne terelődjön el a figyelmem.
(Mellesleg a katsudō shashin csak a feltételezett legrégebbi anime, bizonytalan a gyártási dátuma, az élvezhetetlenségét pedig nem értem, hiszen ez egy 3mp es animáció)
#17: Utánanézek hogy megvannak-e még a hozzá kapcsolódó anyagaim, de szerintem meglesznek
#19: Ez mondjuk igaz. Például ott a Kaichuu! is. Pár részes, és a részek csak pár percesek, de be lejet számítani egy teljes animének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!