Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hány éves vagy és mennyi...

Hány éves vagy és mennyi animét láttál már? Mikor kezdtél animéket nézni? Mennyit néztek most/átlagosan egyszerre?

Figyelt kérdés

Csak kiváncsiság. :)

Én nemsokára 16 leszek, 114-et fejeztem már be, és olyan 2 éve nézek animéket.

Az átlag változó, többnyire a szezonális animéket követem (kb. 5-7 egyszerre) és emellett még nézni szoktam 1-3-at.

2013. jún. 12. 22:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagyok, 7 éve animézek, és nem tudom, mennyit láttam. :D
2013. jún. 13. 19:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 vagyok kb. 2 éve nézem az animéket,mangákat és kb 90-et láttam de lehet hogy már többet is.
2013. jún. 13. 21:53
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Uhh már megint kezdik-.- XDXD

De a kérdés:3

17 éves leszek, kb 3-4 éve néztem animét először, MAL szerint 248-et láttam eddig, most már befejeztem őket, nem sok időm volt, a suli miatt, és csak jövőre fog belendülni minden, +3 kemény tantárgy:S

Azért ha valami jó követem, bár már nagyon nem akarok így hétről hétre követni valamit. Most a Shingekit nézem a fordításhiányos Rainbow-t és a Gargantiát. Ha a Gintamának lesz folytatása nézem, a kedvencem, a többi kedvencem, szerintem nem kap újabb évadot, szóval nem várok rájuk. Talán nyáron ha unatkozok majd nézek 1-2 sorozatot kiderül.

Amúgy meg régebben általánosságban 10-15 animét követtem egyszerre. Szezonosak + azok amik már lefutottak. Mindig változott az arány. Ha valami hosszabb volt, akkor kevesebbet, és csak azt az egyet néztem, a többi nem érdekelt, pl Shugo Chara, vagy mint One Piece-nél kb 4-5 hét alatt 400 rész. Simán megvolt a napi 20 rész átlag, főleg, ahol volt már rendes videókiadás.:)

Ennyi:)

2013. jún. 13. 22:10
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok és már 6 éves korom óta nézek animét. Eddig 327 animét láttam. Az hogy mennyit nézek egyszerre az változó az időmtől függ és attól hogy mennyire fog meg egy anime története vagy épp egy karakter. Most jelenleg a Narutot, Fairy Tail és a Chibi Devit nézem. De rengeteg mangát is olvasok mellette ^^
2013. jún. 13. 23:13
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

Én 19 vagyok, 100+ animét láttam, kiskorom óta animéken élek (egy nyáriszünetet hagytam csak ki az Angle Beats! miatti hatalmas csalódottságomban) , viszont valamivel kényelmesebb tempóban, progresszívebben nézem azokat, ugyanis szeretek elmélyülni a felvetett témákban (teszem azt Jung és Freud Evangelionhoz) ezért láttam olyan keveset. Nem követem a szezonális animéket mivel türelmetlen vagyok és túl sok az az egy hét(Chuunibyou, OreShura amit utoljára követtem). Egyszerre mindig csak egyet, hogy ne terelődjön el a figyelmem.

(Mellesleg a katsudō shashin csak a feltételezett legrégebbi anime, bizonytalan a gyártási dátuma, az élvezhetetlenségét pedig nem értem, hiszen ez egy 3mp es animáció)

2013. jún. 15. 03:04
 16/25 ahmon ***** válasza:
91%
(utolsónak: Gondoltam hogy valaki ezt fogja írni. Nem. A Katsudou Shashin nem egy 3mp-es animáció, hanem egy eredetileg ötven db 5-10 perces "epizód". Tehát én nem arról beszélek amit valaki nuku utánajárás nélkül feldobott az anidb-re,meg mal-ra,meg ilyen helyekre. Hanem az eredeti animéről. Egybként megvan a dátuma, méghozzá az első adása 1907. nov. 14.-e volt az akkori tokyo tv-n.(akkor még volt 1 vagy 2 csatorna, de mivel csakkábelek voltak ezért csak a fővárosban lehetett elrni) Előtte pedig diafilmen és pörgetőlapon (speciális kialakítású füzetke, aminek a lap alsó sarkát, a lap egyhatodát elfoglaló részét rajzolták, s lehetett pörgetni) lehetett kapni,valamint egy darabig még ingyen is osztogattán a papír verziót..)
2013. jún. 15. 05:06
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
(Érdekes, akkor bocsánat, sosem hallottam még róla. Tudnál nekem küldeni ezzel kapcsolatban valami forrás anyagot?)
2013. jún. 15. 11:05
 18/25 anonim ***** válasza:
15/F vagyok 753 animét láttam eddig. 8 éves korom óta nézem őket. És most 5-animét nézek jelenleg.
2013. jún. 15. 11:17
 19/25 anonim ***** válasza:
Egyébként ez így eléggé csalóka , pl valaki láthatott úgy 1000 animét simán hogy alig ölt bele időt (rengeteg 2-5 perc/rész-es anime van)
2013. jún. 15. 12:55
 20/25 ahmon ***** válasza:

#17: Utánanézek hogy megvannak-e még a hozzá kapcsolódó anyagaim, de szerintem meglesznek

#19: Ez mondjuk igaz. Például ott a Kaichuu! is. Pár részes, és a részek csak pár percesek, de be lejet számítani egy teljes animének.

2013. jún. 15. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!