MONDO magazin?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mennyibe kerülne kb egy MONDO magazin?2013. jún. 12. 16:09
3/5 A kérdező kommentje:
Nem Érdekes: Köszi a választ, de szerintem én döntöm el, hogy megéri-e.
2013. jún. 13. 10:44
4/5 anonim válasza:
sztem vedd meg lehet hogy nem tetszik az előttam válaszolónak de sok dolgot meg fogsz tudni az animékről sőt az ujságban sok rajzfilm karakteréről megtudhatsz dolgokat. Én még általánosban farsangon az gyik mondo magazinban látot karakter alapján készítettem jelmezt és meg is nyertem a fődíjjat egy negy tortát és egy nagy doboz bonbont. Hidd el nekem jó újság.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Köszi, már meg is vettem a júniusi újságot, nagyon jó! :) Csak mivel messze van a hely, ahol vettük, ezért inkább előfizettem 3 újságra.
Első válaszoló: Köszönöm!
2013. jún. 19. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!