Tudnátok ajánlani nekem Animéket?
Kedvenc animéim:
-Dragon Ball
-Inuyasha
-Yu-Yu Hakusho
-Slayers
-Kaleido Star
-Mew Mew Power
-Sailor Moon
Ezek alapján mit gondoltok ? Melyik animét javasolnátok ?
Soul Eater
D. Gray-man
HighSchool of the Dead
Love.com
Higurashi no Naku Koro Ni
Higurashi no Naku Koro Ni Kai
Higurashi no Naku Koro Ni Rei
Higurashi no Naku Koro Ni KIRA
Higurashi no Naku Koro Ni OVA
Hellsing ULTIMATE
Umineko no Naku Koro Ni
Black Blood Brothers
Ghost Hunt
Ghost Hound
Bakuman
Vampire Knight
Vampire Knight Guilty
Death Note
Blood +
Ha az Inuyasha és a Dragon Ball bejött, akkor esetleg elkezdheted a Bleach-et, az is ilyen shounen hentelés. Kb az első 70 részt érdemes belőle megnézni, utána egyrészt véget ér az első nagyobb történeti egység, másrészt meredeken zuhan a színvonal.
Ennél jóval komolyabb és minőségibb animék pl. a Death Note, a Higurashi vagy a Code Geass.
Megpróbálkozhatsz a Sword Art Online-nal is, az is ilyen fantasy világban játszódik mint a Slayers. Pontosabban egy virtuális fantasy világban. A főszereplők gyakorlatilag bennragadnak egy játékban. Hasonló témát dolgoz fel a .hack// franchise több sorozata is.
Az én személyes kedvenceim az ilyen (fél)tudományos kvantumfizikai agyalgások, mint a Noein vagy a Steins Gate, bár ezek kissé távol állnak az általad felsoroltaktól.
Azok alapján talán inkább a Claymore vagy a Fate Zero. A Haruhit meg azért ajánlanám, mert anime rajongóknak kötelező darab.
Ragnarok the animation
Sword art online szerintem bejönne neked. (fújjolók kiméljenek.)
Deaht Note?
Shingeki no Kyojin - Attack on Titan ez még új.
Vampire knight
Nana
Soul eater Kuroshitsuji
Hakuouki
Amnesia
Uta no prince-sama
Hiiro no kakera
K-project
Tonari no kaibutsu
Sukitte ii na yo
Kaichou wa maid-sama
Kuroko no basket
Karneval
Kamisama hajimemashita
Ezeket javaslom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!