Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Írnátok nekem ilyen animeket?

Írnátok nekem ilyen animeket?

Figyelt kérdés
Szép minőségű (pl.:Amnesia,Vampire Knight stb.) romantikus animet. Az a gond h rengeteget láttam és lassan kifogyok. xD Előre is köszi :)

2013. máj. 19. 22:05
 1/3 anonim válasza:
Lovely Complex , Special A , Yamato Nadeshiko Shichi Henge, Kimi Ni Todoke, Nana . Mondjuk ezek közül nem mindegyik romantikus ,de szerintem mindegyik jó anime .
2013. máj. 19. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
2013. máj. 20. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:

szép minőségű alatt feltételezem (a két példád alapján), azt érted, h legyen tele bishounenekkel... ha az Amnesia tetszett, próbálkozz más otome game-ekből adaptált művekkel (pl Hakuouki, Hiiro no Kakera, UtaPri) vagy reverse haremekkel, az Amnesiánál szinte csak jobbat fogsz találni Oo

ha nem a bishounen a top szempont, akkor ott a fenti link a shoujo animékről és itt egy a romantikusakról:

[link]

2013. máj. 24. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!