Animések, szerintetek melyek a legjobb fantasy animék?
sao hoz
egy amiménél nem csak a történet kidolgozáságát meg a szereplőket kel nézni a szívet kel nézni ami mögötte van a sao a játékok iránti szeretetről szól ezért szeretik jobban kisebbek és ezért tér vissza később a főszereplő
aki szereti a játékokat z úgyis megtalálja és úgyis megnézi ezért ismerik enyien
A SAO val nem lenne semmi baj maga az alaptörténet se lenne rossz roszz.CSAK;tulságosan össze lett zsúfolva sokkal több részben kellett volna kifejteni nem ugy hogy 1 évet 10 részben.
Naruto és sippuuden:a fillerektöl eltekintve a natuo tökéletes és nem sablon.
A shuppuuden itt a 495.résznél már elég borzasztó,ha folytatni akarták inkább csináltak volna 1 új évadot.
Bleach:a Bleach meg főleg nem szar.... nincs párja még copyja se.
Ez a személyes véleményem.
Nekem nagy kedvencem az Akame ga kill! Habár az az egy baj van vele, hogy túl kevés az a pár rész ennek az animének. Még ennél sokkal jobb lehetett volna, ha több időt szántak volna szereplők megismerésére, bár így is eléggé fájt a szívem a szereplőkért.
Emellett bejött az Akatsuki no Yona is: sokkal jobb lett volna, ha az ismertető elolvasása nélkül nézem meg, de hát ez van. Mondjuk, még így is sokkolt egy kicsit az eleje :)
Fairy Tail: habár kicsit gyerekes, és többszöri próbálkozás után voltam képes megnézni az első teljes részt (azelőtt vagy 3-szor az első 3 percben abbahagytam), utána nagyon megfogott, habár volt egy-egy nagyon unalmas rész is benne. Nagyon tetszik az egész animének a szellemisége
Zero Kara Hajimeru Mahou no Sho: Nagyon tetszett, de ebből is túl kevés volt az a pár rész... Mármint ennek a novellaszerű röid cselekménynek elég volt, viszont azért remélem, hogy lesz folytatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!