Milyen mangákat ismertek?
Figyelt kérdés
olyat szeretnék ami magyar... És a kedvenceteket,hogy nektek mi tetszett, mert mangát csak 1 hete kezdtem olvasni eddig csak anime érdekelt igazán de most már megszerettem a mangát is és érdekelne a műfajban melyik a legjobb de nem vagyok valami jó nyelvekben ezért inkább ha kérhetném akkor csak magyar legyen.
Arigatou
2013. máj. 14. 16:16
1/7 anonim válasza:
Nincs magyar mangaka ..
Mangakák japánban vannak . Nem értem a kérdést .
2/7 A kérdező kommentje:
Milyen mangakák??? Rosszul olvastál
Mangák
2013. máj. 15. 14:49
3/7 anonim válasza:
1-2en csinálják aa-n nézd meg őket , de nem valami jók .
4/7 ahmon válasza:
animeaddicts-en, saiyanrivals-nál, animgo-n, nézd meg a manga ismertetőket,illetve keress olyat hogy "mangaolvasó"...a saiyanrivals-nál például rengeteg (legalábbis az előző weboldaluknál még) manga volt magyarul...de a saiyanrivals csapatának weboldalán most kevesebb manga van fent mint régen, deazért nézd meg:
5/7 ahmon válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2013. máj. 15. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!