Tudnátok nekem olyan animét mondani amiben van romantika és harc is?
Sword art online
Az összes ecchis-háremes anime
Btooom!
Még mangából tudok mondani: Psyren - nekem top10-es :)
Köszi a választ
Ja és tudnál olyan filmet mondani pl Chihiro szellemországban
Filmek:
Tonari no Totoro
A vándorló palota
Mononoke hime
Hotarubi no mori e
Szentjánosbogarak sírja
Kokuriko Saka Kara
Földtenger varázslója
Romantikus-harcos:
Highschool of the dead
Soul Eater
Sword Art Online-t akkor én meg semmiképp nem ajánlom , a leg sablonosabb & klisésebb 0 történetű shounenfest valaha :D A szerelmi szál meg felér egy 12 éves lány agy orgiájával, kb annyi romantika van benne mint a bleachben vagy a narutoban xD . De csak hogy szirmaisan fogalmazzak : A Sao valószínűleg a legpofátlanabbul igénytelen erjesztett trágyadomb amit valaha végig kellett ülnök . (Igen igazi alkonyat animében, amúgy is csak egy felhypolt sz*r )
Kérdésre válaszolva meg :
Mirai Nikki
Fate/Stay Nigth
Higashi no Eden
Macross
Macross Frontier
Elfen Lied
Inuyasha
Basilisk: Kouga Ninpou Chou
Kemonozume
Kaze no Stigma
Accel World
Persze : Code Geass , hasonlóan zseniális mint a DN , sőt a főszereplő is eléggé hasonló . Csak a DN-t a felénél eléggé elkú*ták , a Code Geass meg /szerintem/ a legzseniálisabb anime , utolsó 10perce konkrétan az állam eset le .
Esetleg kissé gyengébbek de nagyon jók :
Black Lagoon
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
Phantom : Requiem for the Phantom
Gungrave
Monster
One Outs
Rainbow
Kaiji
Durarara
Baccano
Shigofumi
Aoi Bungaku Series
Akagi
Shiki
Gankutsuou
Esetleg ha belefér egy kis fantasy is akkor : Seirei no Moribito és Juuni Kokuki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!