Mi baja mindenkinek a Clannaddal?
Kérdező gondolom te is olyan vagy aki rákeresett a clannadra és látta h 1-2 ember nem csipázta XD
Ízlések és pofonok. Én ano hanát láttam, de nekem nem jött annyira be... Sztem clannad jobb
Viszont szerintem clannadot inkább úgy kellet volna megcsinálni mint Amagami SS-t hogy 1 lány kapna 4-6 részt és végig venné a storyját...
Igaz, hogy az anime story nagisa routját vette át, de a játékban sem kellet ennyit szórakozni az összes karival.
Bár így is sok poént kihagytak a mi a játékban benne van. Főleg after story részében.
+ Ami nem tetszet a unrealisztikus ending.. h mindenki él happy... mondjuk jó oké jobb így mintha mindenki meghalt volna
Ami viszont nagyon ott van:
Story x animálás x zenék (összes ostot leszedtem mainapig hallgatom)
Nálam ez az anime a top 5 ben is az 1 helyen van második hely 5 centimeter per second
Kinek mi .. de eleve nem értem miért az Ano Hanához hasonlítjátok ? A Clannad jóval több mint 50órás játékidejű visual novel , annyi anyag van/volt nem csoda ... , ellenben az Ano Hana egy teljesen a stúdió általá kitalált történet , később a sikerei miatt lett mangája is .. Szóval nem értem a hasonlítgatást ..
Számomra az Ano Hana realisztikus volt és tökéletesen rávezetett arra amire kellett , már ha valaki értette az egész barátságról szóló mentális részét . A Clannad meg egy tündérmese szerűség volt , a végén konkrétan nekem is az az érzésem volt hogy az egész after story 1 vicc . Jó tény hogy ha a lezárás normálisabb lett volna azt mondanám hogy jobb volt mint az Ano , így viszont nem . A vége nálam kapásból megért 2 minusz pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!