Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ha beléphetnétek egy animébe...

Ha beléphetnétek egy animébe mit csinálnátok először?

Figyelt kérdés

Illetve melyik animékbe lépnétek be?

én valahogy ha a narutoba beleléphetnék akkor tök jó kis ninját faragtatnék belőlem,(igazi profit)másrészt meg össze barátkoznék a szereplőkkel,ja meg azt csinálnám hogy Sasuke melkasához tartanék egy ninja kést(persze miután már alig van benne életerő) és azt kérném tőle hogy könyörögjön az életéért.(az már más tészta hogy megkímélném e:D)

és hogy győzhetném meg a ninjákat hogy jó vagyok?a mai technológiával.(olyasmivel amit akkoriban még nem ismertek:D)

és ti?

#anime #nindzsa #más kor
2013. ápr. 25. 18:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Senkit sem pontoztam le,de ha akarod akkor kaphatsz egy zöld pacsit:)
2013. ápr. 27. 09:37
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
A Kimi ni Todokeba.Megkeresném a szereplőket akik szerelmesek egymásba és elmondanám nekik, mert már nagyon idegesít hogy mit össze bénáznak.
2013. ápr. 27. 22:52
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Egyértelmű, hogy megkeresném a halállistát...
2013. máj. 7. 16:18
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
én a narutoba és először oda mennék sakurához és jól felpofoznám mert már irto idegesitő h egyfojtában csak "naruto,naruo,naruto!!!!!"-zik :)
2013. máj. 7. 16:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Én szerintem az sao-ba mert ott a világok, meg a játékok és harcok elég jók, magyarul akár mit csinálhatnék mindenhol de nekemazok a világok és játék... stb tetszik.. és tuti harcolnék :D
2013. júl. 22. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:

És tuti meg is halnál, ha az neked szórakoztató.

Nem szeretem a saot, de ott az emberek pont nem a jókedvükből játszottak, hanem a túlélésért.

2013. júl. 22. 16:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Tök mind1 miért játszottak, maga az anime a jó kezdés után egy szemétkupac lett..
2013. júl. 22. 16:50
 18/18 anonim válasza:
Kilari-ba eés ekszórakoznék Kilarival :'D
2016. aug. 3. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!