Ha beléphetnétek egy animébe mit csinálnátok először?
Figyelt kérdés
Illetve melyik animékbe lépnétek be?
én valahogy ha a narutoba beleléphetnék akkor tök jó kis ninját faragtatnék belőlem,(igazi profit)másrészt meg össze barátkoznék a szereplőkkel,ja meg azt csinálnám hogy Sasuke melkasához tartanék egy ninja kést(persze miután már alig van benne életerő) és azt kérném tőle hogy könyörögjön az életéért.(az már más tészta hogy megkímélném e:D)
és hogy győzhetném meg a ninjákat hogy jó vagyok?a mai technológiával.(olyasmivel amit akkoriban még nem ismertek:D)
és ti?
2013. ápr. 25. 18:43
11/18 A kérdező kommentje:
Senkit sem pontoztam le,de ha akarod akkor kaphatsz egy zöld pacsit:)
2013. ápr. 27. 09:37
12/18 anonim válasza:
A Kimi ni Todokeba.Megkeresném a szereplőket akik szerelmesek egymásba és elmondanám nekik, mert már nagyon idegesít hogy mit össze bénáznak.
13/18 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy megkeresném a halállistát...
14/18 anonim válasza:
én a narutoba és először oda mennék sakurához és jól felpofoznám mert már irto idegesitő h egyfojtában csak "naruto,naruo,naruto!!!!!"-zik :)
15/18 anonim válasza:
Én szerintem az sao-ba mert ott a világok, meg a játékok és harcok elég jók, magyarul akár mit csinálhatnék mindenhol de nekemazok a világok és játék... stb tetszik.. és tuti harcolnék :D
16/18 anonim válasza:
És tuti meg is halnál, ha az neked szórakoztató.
Nem szeretem a saot, de ott az emberek pont nem a jókedvükből játszottak, hanem a túlélésért.
17/18 anonim válasza:
Tök mind1 miért játszottak, maga az anime a jó kezdés után egy szemétkupac lett..
18/18 anonim válasza:
Kilari-ba eés ekszórakoznék Kilarival :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!