Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Romantikus Anime! Többi lent!...

Romantikus Anime! Többi lent! (? )

Figyelt kérdés

Tudom, számtalan ilyen kérdés van. Nincsenek nagyon nagy elvárásaim csak pár :)

-Szóljon fiatalakról

-Legyen NAGYON romantikus :)

-És a vége legyen happy end :) (És ha lehet ne legyen közben síros jelenet)

Aki tud segíteni írjon kérlek! És lehetőleg ne oldalakat másoljatok be, és ne egy sablont, ha nem olyat amit ti nagyon ajánlanátok. Sokat láttam , Nem fogom most leírni őket. Előre is köszönöm!!! :)

2013. ápr. 22. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Hentai Ouji to Warawanai Neko - Még fut (eddig 2 részt adtak le). Szerintem jó.

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai - Első évad lement pár éve második most fut, szerintem jó.

2013. ápr. 22. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem sablont akarsz nézni akkor nagyon ajánlom a Kami nomi Zo Shiru Sekai 2évadát , igaz még vége nincs , viszont van benne beteljesült románc , majd meglátod , egyik legjobb romantikus komédia egy epic kocka főszereplővel.

Amit sablon ellenére is ajánlok :

Sakurasou no Pet na Kanojo

Kaichou wa Maid-sama!

Skip Beat!

Aa! Megami-sama

Bakuman

Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

School Rumble

2013. ápr. 22. 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok! Nyomom a zöld kezeket! :) A Kaichou wa maid sama életem egyik legjobb animéje amit láttam *-*
2013. ápr. 22. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is csíptem ... bár ha Usui nem lett volna OP 7-helyett max 5 pontot adtam volna neki .

Amúgy ha tetszett a Kami nomi Zo a te animéd . Hamarosan jön a 3. évada.

2013. ápr. 23. 12:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Nyomtam a zöld kezet :)
2013. ápr. 24. 08:28
 6/6 anonim ***** válasza:
89%

-Kimi ni Todoke (Imádom, kedvencem! <3)

[link]

-Hyouka (A fő téma nem a romantika, de nagyon jó. :) A vége Happy End, bár kicsit befejezetlen... :s)

[link]

-Acchi Kocchi (Olyan aranyooos. Bár ez is befejezetlen kissé...)

[link]

-Sukitte Ii na yo (Mondjuk tuti ismered, de akkor is alap, szóval elhoztam . Ráadásul nagyooon romantikus:D)

[link]

-Chuunibyou demo Koi ga Shitai! (Hát ez kissé "fantasy", de valójában nem az... kicsit hülyeség :D De nagyon aranyos, nekem tetszett. Oh, és amúgy van benne 1-2 megható jelenet, de érdemes megnézni.)

[link]

-Inu x Boku SS (Ez viszont tényleg kissé Fantasy, de nem túlzottan. Nagyon aranyos és vicces is :D)

[link]

-Yamato Nadeshiko Shichi Henge (Elég befejezetlen, és nem is valami szép grafikájú, de valahogy megszerettette magát velem! :D Nem is tudom, valahogy vicces, és eszméletlenül őrült. :P Ajánlom a még most is futó mangát is, és persze a doramát is, ami ráadásul rendesen be is van fejezve...)

[link]

-Tonari no Kaibutsu-kun (Nekem elment, nem vagyok érte oda. + Befejezetlen)

[link]

-Ouran High School Host Club (Alap shoujo, bár én nem vagyok oda érte annyira. És sajnos ez is befejezetlen...)

[link]

-Kami-sama Hajimemashita (Ez durván fantasy, ezért én egyáltalán nem szeretem, de ha te nem veted meg ezt a műfajt, akkor végülis tetszhet :D)

[link]

-Special A (Elmegy... annyira nem nagy kedvenc. De a vége Happy End, szerintem... Na igen, szerintem. :D Attól függ, hogyan fogod fel.)

[link]

-Toradora (Vicces, aranyos, stílusos, de nekem túl sok volt benne a szerelmi szálak kavarodása. Ennek ellenére a vége nagyon-nagyon jó lett. Kedvet kaptam, hogy megnézzem harmadszorra ezt az animét :D)

[link]

-Kyou, Koi o Hajimemasu (2 részes kis szösszenet, de nagyon romantikus. Én egyébként nem vagyok érte oda :D)

[link]

Hűha, most nézem, hogy sok olyat hoztam, ami annyira azért nem romantikus. :D Na mindegy, azért remélem találsz olyat, ami tetszik. :)

2013. ápr. 27. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!