1/7 anonim válasza:
Első, jó nagy baromságot beszélsz. :D Az anime címe No.6, a Horrible Subs az a feliratozó csapat neve.
2/7 anonim válasza:
Jó, nem ismerem ezt... Csak megnéztem a linket és tippeltem. XD
Azt a No 6-ot már nem akartam beleírni, mert az olyan semmitmondónak tűnt, de hát akkor mégsem az
3/7 anonim válasza:
Hát,csak tippelni tudnék...de a HorribleSubs tényleg egy feliratkészítő oldal...
4/7 anonim válasza:
Am ja, No6, mert ha beírom google-ba akkor azok a szereplők jönnek ki
5/7 anonim válasza:
De úgy bírom magam, mikor ilyen határozottan mondok hülyeségeket. :D Na mindegy, egy próbát megért.
6/7 A kérdező kommentje:
1, mégis miért beszélek baromságokat?
2013. ápr. 20. 18:59
7/7 anonim válasza:
Kérdező, nem te beszélsz baromságot. A válaszom előtt volt egy már FieLdY-től, arra írtam, mert konkrétan összekeverte a dolgokat. :)
Amúgy sebaj FieLdY, néha mindenki belefut az ilyesmibe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!