Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek hogyan csináljam...

Szerintetek hogyan csináljam meg a Pikachu cosplay-em?

Figyelt kérdés
A kérdés igazából az lenne, hogy a farkát miből csináljam meg? Az a 'kartonra sárga anyagot ragasztunk' dolog nekem annyira nem tetszik. Van más ötletetek erre? :D Vagy, ha mégis a kartonpapíros dolog lesz, akkor azt hogy tegyem rá a sárga egyberuhára? A ruha majd varratva lesz varrónővel. (Semmi öv, meg ilyenek nem lesz/nek rajta..) Nagyon félek, hogy végül nem lesz ebből semmi. Mondjuk nyárig még van idő. Kérlek, segítsetek, életem első cosplay-e lesz! Előre is köszönöm! :DD

2013. ápr. 8. 18:23
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ááá én is pikachuu leszek :3 Pirosas hajjal XD A farkat övre rakom, amit a szoknyába fűzök bele, úgy a legegyszerűbb.. :) Ne lepődjetek meg ha betámad titeket egy őrült pikachu, én leszek! ^^
2013. jún. 27. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!