Ha választhatnál, melyik animében élnél? És kinek a szerepében? És miért? :D
nekem:
a, Naruto Shuppuuden - Sakura Haruno - mert bár nincs nagyon erős jutsuja bírom a szanitéc ninjákat meg a gyógyítást:3
b, Soul Eater - Maka Albarn - mert jó lehet a "menő" Soul társának lenne, és közben még fegyvervérem is lenne /és miután Soult halálkaszává változtatnám én magam is azzá akarnék válni xd(jó egy kicsit elkalandoztam)/
c, Fairy Tail - Lucy Heartfilia - mert inkább harcolnék csillagszellemekkel, mint "puszta kézzel" :p és amúgy is a kezdetektől fogva bírom a csillagmágusokat :D
d, Fairy Tail - Erza Scarlet - mert nagyon erős lennék, és nem kéne többet az átöltözéssel bajlódnom xd
Ha lehet írjatok nemet és kort is :p kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre ... am én 15/L
Naruto shippuuden - ino - mert egyszer kipróbálnám ezt a tudatrablós dolgot
Csajkommandó - lümier nemtom h kell írni xd mert szerintem tök jó gépeket irányítani meg minden
Inuyasha - kagome - mert jó lehet utazgatni a jelen és a múlt között
Slayers - lina- mert neki van varázsereje
Kaleido star - layla - nem tudom miért
H.O.T.D: Komuro Takasi kell bármit is magyarázni?:D
16/f
Hupsz Erza Scarletet kihagytam :)
Imádom minden porcikáját és vele tudok a legjobban azonosulni mert, a természetem egy az egyben olyan mint, az övé:)
Meg persze akkor ott lenne nekem Jellal ! <3
Fairy Tail - Natsu - mert erős, meg tudnám enni a lángokat, kedvem szerint gyújtogathatnék, és ha dühös akkor igazi szörnyeteg
Fairy Tail - Luxus - mert ő az egyik legerősebb az FT-ben, és villámgyors lennék
Sword art Online - Kirito - mert szeretem a számítógépes játékokat és a SAO-hoz hasonló fantasi világokat
Code Geass - Lelouch - zseni, (spoiler) aki meg tudta buktatni a leghatalmasabb birodalmat, és a geass-a is jó
16/F
Fairy Tail: Urtear, mert lenne egy tök jó idővonalas mágiám, és nem kellene olyan problámákat átélni minthogy elromlik a teló, eltörik a pohár... bár a ft-ben nincs telefon
(Egyedül az a szar benne, hogy a sotozat végén Urtear átmegy öregbe mert túlsok lost magicet hasznàlt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!