Hunter x Hunterből a Kurapika szál kihagyható?
Nagyon tetszik az anime, de Kurapika karakterét nagyon nem szeretem és van ez a szál ahol ő van a középpontban, de elég mellékszálnak látszik.
Ez kihagyható, vagy történnek benne olyan dolgok, amik a főszál szempontjából fontosak lesznek?
Hát izé ööö végeztem vele és tényleg egész jó volt történet szempontjából. A társulatból is volt 1-2 érdekes alak, mint pl a szamuráj csávó és a Gon-Killua és Hisokás részek nagyon jók voltak, de engem még Kurapika valamiért nagyon irritál.
Nekem is a tornyos részek voltak a kedvenceim, így valószínűleg a kiméra hangya ív is be fog jönni akkor :D
Hát engem nagyon, de hogy miért az jó kérdés :D
Szerintem főleg Hisoka meg Killua akik miatt érdemes nézni.
Killua a Kiméra hangya ívben hatalmas lesz, rengeteg respect kijár neki az általa véghezvitt dolgokért. Tuti imádni fogod :D
Örülök hogy tetszett a mostani szál is, történetet tekintve az eddigi legjobb szerintem. Persze a kiméra hangya után. :D
"Killua a Kiméra hangya ívben hatalmas lesz, rengeteg respect kijár neki az általa véghezvitt dolgokért"
Huh, már alig várom! :D
Amúgy írtátok, hogy greed island milyen unalmas lesz, de a Hisokával való találkozástól szerintem elég jó lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!