A Chihiro szellemországban (Spirited Away) c. animében kik a magyar szinkronhangok? És mennyire értékelhető a szinkron rajta?
Meg szeretném nézni ezt az animét,de jó lenne tudni,hogy kik szinkronizálják benne a szereplőket(mármint magyar részről). És nézhető azért magyar szinkronnal,vagy olyan,mint az animék/ázsiai filmek többségén a 'ritkajó' szinkron?
Előre is köszönöm a választ!
Egyik legjobban sikerült magyar szinkron , magyar szinkronnal is megéri megnézni .
Egyébként az eredeti címe nem Spirited Away hanem Sen to Chihiro no Kamikakushi : [link]
Ezt jó tudni,köszönöm!
Tudom,hogy ez csak az angol címe,de gondoltam elég egyértelmű,ha csak az angol és a magyar címet írom ki,mivel az eredetiben is benne van,hogy 'Chihiro',így amúgy is mindenki megismerné.
Felpontoztalak :)
Szia.
Sajnos név szerint nem tudom ki kinek a magyar hangja de ezek voltak a szinkronhangok:
Csuha Bori
Szabó Éva
Kisfalvi Krisztina
Grúber Hugo
Tóth Ildikó
Szabó-Sipos Barnabás
Szvetlof Balázs
Harsányi Gábor
Kassai Ilona
Lázár Sándor
Imre István
Cető Ádám
Szokol Péter
Kardos Gábor
Cs.Német Lajos
Széjes Imre
(ha valamelyik hibásan van írva elnézést kérek, de a DVD-n dumáló tyúknak eléggé furcsa a kiejtése)
Amúgy szerintem fantasztikusan vannak válogatva a hangok.
Remélem segítettem. Én imádom ezt az animét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!